2777
2789

شوهرم تو زندگی خیلی اذیتم کرد یعنی روحی روانی عذابایی بهم داد که مریض شدم و دارم تاوان نفهمی یه مشت بیشعور رو من میدم. برای من که میرسید منطقش میمیره برده خانوادش هست حرف اونا خداس حرف من دروغ….

از یه جایی به بعد دیگه بحث نکردم میدونین ادم باید با یکی حرف بزنه بحث کنه که زبونشو بفهمه درکش کنه نه شوهر من که بدتر کارایی میکرد که به لج من باشه و بدتر عذاب بکشم و طی مدت قهر اصلا به نیازهام توجه نمیکنه یعنی مرده و زنده بودنم واسش دیگه مهم نیست…

حالا من دیگه بحث نکردم ولی خیلی ازش سرد شدم الان چندساله حسی بهش ندارم خیلی ببخشید حتی موقع را.بطه اصلا هیچی حس نمیکنم فقط میخوام تموم شه بره همین…امروز داشتم فکر میکردم چقدر این نقطه از زندگیم سیاهه چقدر تاریکه من میترسم از این بی احساسی حوصله هیچیشو ندارم راه جدایی هم ندارم ازش بچه دارم اونم طلاق بده نیست!

کاش میشد یه جایی بشینه فقط سکوت کنه من گریه کنم حرفای دلمو بهش بگم سرش داد بزنم تحقیرش کنم و بهش بگم چه بلاهایی سرم اورد شاید اینجوری دلم خالی میشد😔

خودش خبر نداره این حسا رو بهش دارم نمیدونم اگر بفهمه واکنشش چیه حتما دوباره تحریم میشم از پول و مسافرت و خرید🙂من روی نقطه ای از زندگی ایستادم که حتی دوست ندارم تو خونه باشه همینقدر ترسناک و سرد و تاریک😔

#درددل‍ 

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم خداوندی که تسلط کامل بر قلبها داره به دل همسرت بندازه رفتارهای اشتباهش رو اصلاح کنه

بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات می‌دهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….سوره النازعات آیه ۱و ۲…اگر در مدت ۱۹ روز قرآن را بزبان مادری بخوانید از ابتدای قرآن تا انتهای آن که برزبانتان جاری شود و گوشتان صدای شما را بشنود اعجاز در زندگیتان خواهید دید. برای هر نیاز که دارید بخوانید و شاهد اعجاز خداوند باشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم خداوندی که تسلط کامل بر قلبها داره به دل همسرت بندازه رفتارهای اشتباهش رو ...

بعد یه اتفاقاتی خودش خواست دیگه مثل قبل نباشه ولی من دیگه نتونستم بپذیرمش الان حتی محبتش واسم حال بهم زنه

واقعا؟ کاش خدا نجاتم بده دیگه جونی ندارم برای جنگیدن اینقدر خاطره بد دارم ازش که روزی صد هزار دعوا ت ...

گلم خواهش میکنم از خداوندی که حاکم بر دلهاست کمک بخواه و بهش توکل بی قید و شرط کن و این ختم رو انجام بده همراه با ذکر استغفار 

گلم خواهش میکنم از خداوندی که حاکم بر دلهاست کمک بخواه و بهش توکل بی قید و شرط کن و این ختم رو انجام ...

ممنونم ازت عزیزم حتما انجام میدم کدوم ختم؟ اخه هیچی نیومده واسم

استغفرالله ربی و اتوب الیه؟