2777
2789

خصوصیات اخلاقی این خانم:خیلی بد دهن هست و بی ادب و فرهنگ گفتگو بلد نیست متاسفانه و کلا موج منفی میده مثلا اگه خودش درس نخونه برای امتحان دانشگاه دیگران رو تشویق می کنه اونام نخونن که البته ما کار خودمون رو می کنیم اکثرا هم جلوی ما از دخترای دیگه بد میگه و برچسب خرابی بهشون می زنه رفتارش با ماهایی که دوست پسر نداریم با اون دکستام که دوست پسر دارن فرق می کنه چون خودش رل داره البته رل داشتن یا نداشتن هر کس به خودش ربط داره ها ولی من دارم نوع رفتارش رو میگم مثلا از قصد یه چیزی میگه مارو بسوزونه 

مثلا می فهمه تو خیلی دوست داری فلان ماشین رو بخری اینو قشنگ می دونه اما!!!فرداش میاد مثلا به دروغ میگه باباش قراره فلان ماشینی که تو گفتی خوشت میاد رو براش بخره ماشینی در کار نیست خداوکیلی  منظورم اینکه وقتی مسدونه تو ی چیزایی رو دوست داری و نمی تونی به دستش بیاری از قصد این رفتار رو می کنه

به دیگران گستاخی و توهین می کنه بعد میگه اوا من رک هستم یا شوخی کردم 

شخصیت خودم متاسفانه با همه گرم می گیرم شوخ طبع هستم ولی فقط با خودم شوخی می کنم کسی ناراحت نشه و همیشا راز دوستام رو نگه میدارم کلا حوصله چیزای دیگه ندارم بیشتر سرم تو درس گرم و گاهی اوقات برای تفریح میرم گردش 

من اصلا دوست ندارم شخصیت کسی رو نقد کنم ولی این رفتار های این خانم برام عجیبه به نظر شما آیا کنار گذاشتن این فرد درسته؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی با من دشمنی داره؟

دشمنی رو نمیدونم ولی دلش میخواد حسادتشو بکنید پیک میه از این دختر رو مخایی که میخوان جلب توجه کنن همه چیشونو به رخ ملت بکشن 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
دشمنی رو نمیدونم ولی دلش میخواد حسادتشو بکنید پیک میه از این دختر رو مخایی که میخوان جلب توجه کنن هم ...

متاسفانه حرفاتون ۹۰درصد درسته و این رفتار رو با بقیه دوستای مشترکم هم داره بهترین کار این بی سر و صدا ازش فاصله بگیرم