2777
2789

پیرو تاپیک هام من سالهاست بی محلی میبینم هرررر راهی رو رفتم نشد نشد نشد که شوهرم بشه اون دلخواهم و الان یک ماهی میشه که به محض احساس بوی شوهرم یاحتی دیدنش بالا میارم شدیداااا و این اصلا دست خودم نیست روانپزشک مراجعه کردم گفتند در اثر اینکه سالهاست در محیط غیر امن بودم این طور شدم و سیستم دفاعی بدن فعال شده و اینکه ذهن ناخوداگاه به اخر میرسه و نمیکشه همه اینارو تو روی شوهرم گفت و در اخر گفت جسم خانومتون و همچنین روحش دیگه متوجه تموم شدن این رابطه یک طرفه شده و شما رو یک عامل  خطرناک تلقی میکنه که برعلیهتون واکنش نشون میده ده سال فرصت داشتید درست بشید الان وقتشه واقعا محیط زندگیتون از هم جدا بشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی‌‌‌‌‌...

ناراحت شدم واقعا 

امیدوارم بتونی به خوبی و خوشی طلاق بگیری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

قصد طلاق داری؟؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی