پیرو تاپیک هام من سالهاست بی محلی میبینم هرررر راهی رو رفتم نشد نشد نشد که شوهرم بشه اون دلخواهم و الان یک ماهی میشه که به محض احساس بوی شوهرم یاحتی دیدنش بالا میارم شدیداااا و این اصلا دست خودم نیست روانپزشک مراجعه کردم گفتند در اثر اینکه سالهاست در محیط غیر امن بودم این طور شدم و سیستم دفاعی بدن فعال شده و اینکه ذهن ناخوداگاه به اخر میرسه و نمیکشه همه اینارو تو روی شوهرم گفت و در اخر گفت جسم خانومتون و همچنین روحش دیگه متوجه تموم شدن این رابطه یک طرفه شده و شما رو یک عامل خطرناک تلقی میکنه که برعلیهتون واکنش نشون میده ده سال فرصت داشتید درست بشید الان وقتشه واقعا محیط زندگیتون از هم جدا بشه .
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی