2777
2789
عنوان

با بوی عرق چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 34 پست

همیشه یه دستمال مرطوب داشته باش برو دسشویی اتاقی زیر بغلتو پاک کن بعد عطر بزن این یه مشکلیه که واسه خیلیا دلیل خاصی ندارد 

من حالا دهنم از بچگی بو میده همه چکابیم کردم ولی بی فایده

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورم از اونجارکسونا چند بار که استفاده کردم زیربغلم لکه های قهوه میزد همین که قطع میکردم درست میشد د ...

من ۶ ماهه میزنم اوکی بوده 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
همیشه یه دستمال مرطوب داشته باش برو دسشویی اتاقی زیر بغلتو پاک کن بعد عطر بزن این یه مشکلیه که واسه ...

من خیلی ناراحتم الان همه فک میکنن من حموم اینا نمیرم😭

خیلیا بو عرقشونو نمیفهمن میگن نه من بو نمیدم 

ولی من قبول میکنم که بو میدم براش خیلیم تلاش میکنم 😭 همه لباسام رنگ و رو رفتن اونقد میشورم

اسمشو میگی عزیزم

اسمش پودر عرق گیر بخدا معرکس قیمتش زیاد نیست الان فکر کنم ۹۰ اینا باشه تو پیجشم میتونی رضایتاشم بخونی الان پیجشو پیدا میکنم میفرستم برات ،خودش تولید کنندس

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

اسمش پودر عرق گیر بخدا معرکس قیمتش زیاد نیست الان فکر کنم ۹۰ اینا باشه تو پیجشم میتونی رضایتاشم بخون ...

حاضرم چندین میلیون پول بدم ولی از این بو خلاص شم

بوی تندی نداره ولی خودم اذیتم معذبم حتی بعضا میپرسم میگن والا بو نمیدی ولی قبول نمیکنم

باور میکنی پالتو خریدم فقط یه ساعت پوشیدمش فردا قراره وقتی مامانم خونه نیست بشورم رو شوفاژ خشک کنم سریع چون بفهمه میکشتم

حاضرم چندین میلیون پول بدم ولی از این بو خلاص شمبوی تندی نداره ولی خودم اذیتم معذبم حتی بعضا میپرسم ...

عزیزم اینی ک گفتمو بخر صد در صد بهت ضمانت میدم جواب میگیری ،

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍