2777
2789
عنوان

من تو همه چی باختم

41 بازدید | 3 پست

یه پسر سی ساله که همیشه ارزوش این بود خانوادش تو رفاه ببینه خانواده ای که هیچوفت رنگ خوشی ندید همش درگیر بدبختی بودیم به هر دری زدم نشد انلاین شاپ زدم فیلترینک اومد رفتم کارگری رفتم همه جی حتی سایت شرط بندیم رفتم اما هرجا رفتم تهش شکست خوردم امشب باسکانسی از فیلم مرد عینکی گریه کردم اونجاش که میگه تو مدرسه باختم تو یورس باختم حتی تو صف نذریم باختم حس کردم بهرام افشاری داره نقش منو زندگی منو بازی میکنه

منم باختم خیلی باختم ...... هرکاری شروع کردم مریض شدم مجبور شدم بیفتم گوشه خونه از بچگی 28سالگی رو نقطه ای برای رسیدن به خیلی از آرزو هام میدونستم رسیدا به رفا نسبی رسیدن به خونه ماشین همسر خوب فرزند مادر که نشدم..... ماشین هم به لطف بابام خونه هم که هیچ همسرمم که شکر...... وخودم الان نابود ترین آدم روی زمینم دست پنجه نرم میکنم بامریضی که نمیدونم می قراره فعال بشه منو نابود کنه نمیفهمم کی فعال شده و کلیه مو نابود کرده 

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.