2777
2789

بچه ها من واقعا موندم من باید الان چیکاررکنم لطفا خوندید نظرتون رو بگید 

من چند ماه پیش رفتم شهرستان خونه مادرشپهرم هر وقت میرم خواهرشوهر کوچکم هم معمولا از شهر نزدیک مادرش میاد اونجا دور هم باشیم این سری که رفتم خواهرشوهر اصلا خودشو به ما نشون نمیداد مثلا من تا از خونه مادرم خواستم برم اونجا بدو میرفت خونه فامیل دیگه ای یا مثلا اگه زنگ میزدم مادرش که شب میام اونجا چون دخترش اونجا بود مسگفت مهمون غریبه دارم امشب نیا 

آقا من کم کم متوجه شدم بله ایشون از من فرار میکنه دلیلش رو از شوهرم پرسیدم یهو برداشت همونجا زمانی که شهرستان بودیم ( بخاطر چنگ رفتیم خونه مادر خودمم اونجاست ) گفت اره تو اینستا یه کامنت از تو دیده ناراحته 😐

عزیزم تو قسمت پروفایل اینستاگرامت سه نقطه بالای پیج رو بزن

برو تو قسمت your activity

Comments رو انتخاب کن

ببین زیر پست هایی که درمورد خانواده همسر هستن کامنتی گذاشتی و یادت نیست

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه بگم بهتون کامنت چی بود از اونجایی پدر شوهر بنده عیدی عادت دارن خیلی خیلی کم به نوه ها میدن مثلا پنجاه هزارتومنی میده امسال عیدی که گذشت هم همین کار رو کرد منم همون روزهای عید بود انگار یه پستی دیده بودم که در این رابطه کامنت گذاشته بودم ااا عین اقوام شوهر من ! حالا این کامت مال عیده و تو یه پیج غریبه و ایشون تابستون دیده برده نشون پدر و مادرش داده هم اونا با من چپ شده بودن هم خودش فراری ! 

مثلا همون تابستون تولد من بود نه تبریکی گفتن نه چیزی با اینکه من همیشه میگم بهشون یا کادو میگیرم خلاصه حسابی کردن پیرهن عثمان این کامنت منو و انواع بی احترامی ها رو تابستون بهم کردن 

عزیزم تو قسمت پروفایل اینستاگرامت سه نقطه بالای پیج رو بزنبرو تو قسمت your activityComments رو انتخا ...

میدونم چی بوده پیداش کردم پایین توضبح دادم حالا ادامه ش رو گوش کنید 

خلاصه از جواب سلام ندادن تا پشت کردن کادر شوهر تبریک تولد و حتی موهامو اونجا رفتم رنگ و مش کردم اصلا تبریک نگفتن یا مثلا موقع غذا مثلا یه وعده میزفتم اونجا ( چون بیشتر خونه مادر خودم بودم ) بی احترامی سر سفره خلاصه منم از همه جا بیخیر 

که بالاخره شوهرم کفت بللللللله تو همچین کاری کردی و کامنت تو رو دیدن ! 

چهارتا چیزم روش گذاشته و نمیدونم چیا به پدرشوهرم گفته خلاصه گذشت و ما برگشتیم شهر خودمون 

منم گفتم اوکی من کارم اونقدر بد و وحشتناک نبوده که مستحق همچین بی حرمتی هایی باشه اگه اونجوری منم تو این بیست سال کلی کار بد ازش دیدم اما چشم پوشی کردم با خودم گفتم خب نمیخواد منو ببینه نبینه 

خلاصه گذشت و خانم خواهر شوهر بیمار شدن و دکترها گفتن الا بلا باید بری فلان دکتر جراحی کنه دکترش شهر ماست ! 

همه شون با پدر و مادر و شوهرش و اون‌یکی خواهرش و بچه ها اومدن همگی هفته پیش اینجا !

اومدن اینجا بازم تو قیافه خواهرش سلام نکرد منم به شوهرم گفتم من تحمل این حجم از بی ادبی رو ندارم 

البته خیلی نموندن رفتن هتل چون قرار عمل طولانی بود منم خونم کوچیک ولی من واقعا بدم اومد از این حجم از بی ادبی ! و از اون بدتر پر رویی ! تو که قهر بودی چرا اومدی پس ؟!!

خلاصه خداروشکر رفتن مسافر خونه اونم فکر کنم بخاطر لجبازی با من بود که شوهرم ناراحت باشه مثلا با من بد شه 

چون بوده که برای دکتر اینا اومدن و دوماه هم موندن خونم 

خلاصه دو هفته ای بودن هر چند من گاهی غذا هم درست کردم و فرستادم و وقت عمل افتاد عقب برگشتن دوباره هفته بعد میان 

حالا پدرشوهرم توقع داره عمل کرد من برم عیادت !! منم واقعا دوست ندارم شما بودید چیکار میکردید ؟!! 

بنظرم بروشون بیار بگو درسته قبول دارم من اشتباه کردم اون کامنت رو گذاشتم ولی شما هم چند برابر جبران کردید دیگه موضوع رو تموم کنید نمیشه که ما تا آخر عمر اینطور باشیم 

این قافله عمر عجب میگذرد:)⁦⏳📅

اومدن اینجا بازم تو قیافه خواهرش سلام نکرد منم به شوهرم گفتم من تحمل این حجم از بی ادبی رو ندارم الب ...

عزیزم تواصلن به روی خودت نیار این موضوع رو فک کن اتفاقی نیفتاده چون اصول خانپاده شوهر تو این جور مواقع همه با هم دست ب یکی میکنن و سعی در تخریب عروس دارن اگه تو نری عیادت پشتت دوباره صفحه میزارن و ادامه دار میشه 

پلی تو اصلا با خوشرویی برو ک پدر شوهر مادرشوهرت شرمنده بشن بفهمن 

میشه برا مامان شدنم دعا کنید