2777
2789

دوستان بدون شوخی و مزاح واقعا میگم این حرفو همه ی ما از وقتی پامونو گذاشتیم دانشگاه با مشکلات شخصی که داشتیم دانشگاه مرحمی  بود روی زخمامون هممون ی داستان‌هایی خلاصه داشتیم . نمیدونم چجوری بگم چون بغضی  شدم 🥺💕 منم امسال دانشجوی ترم آخرم این ترم نسبت.ب ترمای پیش خیلی دلم گرفته خاطرات عین فیلم هی تو ذهنم تداعی میشه با خودم میگم خدایا دانشگاه تموم شد من از دلتنگی این خاطرات تمام لحظاتی ک داشتم چی کنم و این تاپیک  رو گذاشتم که ازتون راهنمایی بخوام . اینکه چی کنم چجوری از با خاطرات دانشگاه دلتنگی اون فضا همه و همه چیش چجوری کنار بیام . چی کنم ک کنار اومدن باهاش راحت تر باشه چجوری فک کنم چی آدم تو ذهنش بگه ک اون حس دلتنگی یکم آروم تر بشه راحت بشه باهاش کنار اومد 

این تاپیک رو فقط کسایی میفهمن ک اهل خاطره بازی هستن . میخونم کامنتای قشنگتون رو 

امیدوارم هر جا هستین سلامت باشین منتظرتونم بچه‌ها 💕💕💕💕💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درس رو تا مقاطع بالاتر ادامه بده. یا ک ازدواج کن و بچه دار شو. بچه بهت فرصت فکر کردن نمیده😅

یعنی  چون مجردم احساسی فک میکنم ؟ 😄 ی دوران سختی رو پشت سرگذاشتم مربوط مسائل شخصیم میشه یادمه تو همون هول و هوش دانشگاه خیلی روی بهتر شدن روحیم تاثیر داشت اینکه با آدمای جدید آشنا شدم باهاشون خاطره ساختم 

به اون خاطر حالا که دیگه اخراشه دلم اینجوری گرفته 

ک میگم خاطرات دانشگاه رو چی کنم 

درس رو تا مقاطع بالاتر ادامه بده. یا ک ازدواج کن و بچه دار شو. بچه بهت فرصت فکر کردن نمیده😅

یعنی  چون مجردم احساسی فک میکنم ؟ 😄 ی دوران سختی رو پشت سرگذاشتم مربوط مسائل شخصیم میشه یادمه تو همون هول و هوش دانشگاه خیلی روی بهتر شدن روحیم تاثیر داشت اینکه با آدمای جدید آشنا شدم باهاشون خاطره ساختم 

به اون خاطر حالا که دیگه اخراشه دلم اینجوری گرفته 

ک میگم خاطرات دانشگاه رو چی کنم

تا دکترا بخون

اوووو اونطوری نه دیگه بابا نمیخوام استاد بشم ک 

در حال تو فکر بازار کار رشتمم 

بابا ی یه حرف قشنگ ازتون خواستم از این حرفای انرژی مثبت نگفتم اینا رو بگین که 

یعنی چون مجردم احساسی فک میکنم ؟ 😄 ی دوران سختی رو پشت سرگذاشتم مربوط مسائل شخصیم میشه یادمه تو هم ...

بخاطر وقت آزاده ک میتونی فکر کنی بهش🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی اره، خاطرات دانشگاه یکی از قشنگترین خاطرات آدم محسوب میشه، حق داری

اوووو اونطوری نه دیگه بابا نمیخوام استاد بشم ک در حال تو فکر بازار کار رشتمم بابا ی یه حرف قشنگ ازتو ...

گفتی راه کار بدین راهکار دادم دیگه😂😕

رشته ت چیه؟ 

موفق باشی❤️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

فدات قلب ♥️حقوقم

موفق باشی🥹

خانوم وکیل اینده؟

یا یه چیز دیگه؟ 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

@دعایشب‍  سلام اسی ببخشید کاننتتو تو تایپیک مهره مار دیدم قبلا گذاشته بودید . عزیزم مهره مار فقط محبوبیت میاره یا خوش شاتسی ام میاره ؟

اصلشو کجا میفروشن ؟

حس کردم اطلاعاتتون زیاده ، مثلا کسی که داره چه اتفاق ماورایی براش میفته ؟؟

@دعایشب‍ سلام اسی ببخشید کاننتتو تو تایپیک مهره مار دیدم قبلا گذاشته بودید . عزیزم مهره مار فقط محب ...

اطلاعاتم در حد بقیه بود که میگن شانس میاره ...ولی واقعا اصلش پیدا نمیشه..چون من جنوب نشینم ومار زیاد هست ولی تاحالا ندیدم که کسی تونسته باشه مهره مار بگیره

اطلاعاتم در حد بقیه بود که میگن شانس میاره ...ولی واقعا اصلش پیدا نمیشه..چون من جنوب نشینم ومار زیاد ...

عه دیگه انقدام سخت نیس که موقع جعت گیری هرکدوم یه مهره میدن ک اگ پارچه بندازی روشون میمونه زیر مهره هاشون بعدم برمیدارن و ...