2777
2789
عنوان

کسی از ترب و باسلام خرید کرده

61 بازدید | 11 پست

سلام راستش تاحالا از ترب و باسلام خرید نکردم 

ترسیدم کلاه برداری باشه 

کسی تجربه داشته؟کلاه برداری نمیکنن؟

ترب بهتره یا با سلام؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خود ترب سایت خرید و فروش نیست ، سایت های مختلف رو به تفکیک قیمت واسه محصولی که میخوایی برات میاره و وارد سایت دیگه میشی

با سلام هم فروشنده های مختلفن ، دو بار خرید کردم، از لحاظ کیفیت و قیمت محصول بستگی به هر فروشنده داره 

من از ترب کتاب خریدم ببین کدوم از این نماد بنفشا داره

میشه لطفا عکس بفرستی؟

بلد نیستم

و اینکه نمیدونم چطوری ثبت سفارش کنم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خود ترب سایت خرید و فروش نیست ، سایت های مختلف رو به تفکیک قیمت واسه محصولی که میخوایی برات میاره و ...

یعنی نمیشه از ترب ثبت سفارش کرد؟

آخه من نمیتونم سفارش بدم

من کلا ار اسنپ خرید میزنم

برنامه اسنپ؟ 

میشه لطفا عکس بفرستی؟بلد نیستمو اینکه نمیدونم چطوری ثبت سفارش کنم

وقتی وارد سایت میشین

اون محصولی که می خواین

بالاش نوشته دارای ضمانت ترب

روش که بزنین فروشگاه هایی که این نماد رو دارن می یان

فروشگاه رو انتخاب کنین می‌ره تو سایت فروشگاه و مث هر خرید اینترنتی دیگه این ثبت سفارش کنین 

وقتی وارد سایت میشیناون محصولی که می خواینبالاش نوشته دارای ضمانت تربروش که بزنین فروشگاه هایی که ای ...

ممنون