یا باید با خودمون بیاریم خونه پدرمون کلا مسئولیتهاش گردن ما باشه اینو بگم بچه نزدیک سه سالشه چی باید کرد؟
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منطقیش اینه بزاری بمونه پیش باباش تا حالش جا بیاد ولی هیچ وقت نکن اینکارو بچه از لحاظ روحی آسیب میبی ...
میترسم بچم اسیب ببینه
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
باید بندازی گردنش تا بفهمه بدون همسر نمیتونه حتی یک ثانیه از پس نیم وجب بچه بر بیاد .این که بری قهر بچه رم با خودت ببری که توش امتیاز نمیتونی بگیری و خوش به حال آقا میشه میگه چه بهتر خرجشم پای خودش چند روزی نفس راحت میکشم و صدای نق نق بچه نمیشنوم آخرم خانوم مجبوره که برگرده .هیچ امتیازی ام بهش نمیدم
برای چی قصد قهر خونه ی پدر دااری ؟
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
باید بندازی گردنش تا بفهمه بدون همسر نمیتونه حتی یک ثانیه از پس نیم وجب بچه بر بیاد .این که بری قهر ...
قهرم خونه بابام تاپیک قبلم کاملا توضیح دادم
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
با خودم اوردم بعد چند روز باباش یکیو فرستاد بچمو ببینه
با خودم اوردم بعد چند روز باباش یکیو فرستاد بچمو ببینه
نباید میاوردی