2777
2789
عنوان

چقدر خواهر شوهرام حسود و بدجنسن

292 بازدید | 29 پست

برادر شوهرم ازدواج کرده بعد خواهراش همش هر جا میشینن میگن چه اشتباهی کرده این دختررو گرفته چون دختره یه کوچولو مذهبیه میگن فرهنگش به ما نمیخوره 

از سر کو. ن سوزی میگن چون این خواهراش باعث شده بودن زندگی قبلیش بهم بخوره زن بیچارشو فراری دادن حالا سر ازدواج دومش خواهراشو دعوت نکرده بود اینام اینجوری حرف میزنن 

ولی خدایی من هیچ چیز بدی از دختره ندیدم خیلی نجیبه خیلی آرومه اصلا کاری با کسی نداره حتی مخالفتی هم نکرده تابحال از فرهنگتون چرا آخه اینجوری میکنید شرف ندارید ؟ دختره هم بنده خدا ازدواج دومشه چون شوهر قبلیش اعتیاد داشت مجبور بود طلاق بگیره از سر دلخوشی طلاق نگرفته که 

متنفرم ازشون هنوز نیومده میخوان کرم بریزن براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو هر طلاق گرفته ای رو بپرسی میگه شوهرم معتاد بود اگه قانع نشی که میگه خرجی نمیداد دیگه خیلی سخت بگیری میگه کتک میزد

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

همینا پشت سر تو هم میگن از بیکاری خواهر حرفی ندارن گیر دادن به زن داداشاشون مهم این حرفاشون راه به جایی نمیره و جرات ندارن تو روتون‌زر زر کنن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

الان تو هر طلاق گرفته ای رو بپرسی میگه شوهرم معتاد بود اگه قانع نشی که میگه خرجی نمیداد دیگه خیلی سخ ...

نمیدونم ولی دختره خیلی مظلومه حتی چشماش 

هنوز از راه نرسیده چرا باید بگن اشتباه کرده شاید آدم خوبی باشه صبر داشته باشید