کمتر از دوماه دوتا از اقوام ایست قلبی کردن، چند روز پیش شوهرم تصادف کرد که شکر خدا خودش هیچ اتفاقی براش نیفتاد،چند وقته مدام نگرانم، نگران سلامتی بچه م همش دور از جونش نگران اینم مریضی بگیره، هم ترس مرگ خانواده م رو دارم خدایا چیکار کنم زندگی برام مختل شده هرچقدر خودمو دلداری میدم با بقیه حرف میزنم ولی حالم خوب نمیشه اصلا 😭
وایی میفهمم منم از این فکرای مضخرف دارممم ی مدت خیلی شدت داشتت سپردم ب امام علی و حضرت ابالفضل و خدا... و برای کسایی ک این فکرا رو راجبشون دارم ایت الکرسی میخونمم خیلی بهتر شدمم خداروشکر ببین هر چی بهش فکر کنی تو دنیایی پیرامون بیشتر ازش میبینی بسپر ب خدا از خدا بخواه و مطمعن باش ک خدا کمکت میکنه و رابطتتو با خدا خوب کن من این طوری جواب گرفتم (: عاهان اینم هس یکی میگف هر وقت فکری اومد تو سرتون اگه میخواید اتفاق نیوفته 1 ایت الکرسی و 3 تا حمد بخونید دیگ اتفاق نمیوفته
هرروز صبح یه مقدار پول به نیت عزیزانت و سلامتی امام زمان بنداز صندوق صدقات یا کنار بذار سر ماه بده فقیر. من دور سر بچه هام میچرخونم و آیت الکرسی میخونم خداروشکر از اون روز بلت سرمون نیومده فقط یادت نره بگو مقداریش برای امام زمان
من آخر هفته باید یه مسافت یک ساعته تو جاده باشم و همش ترس از تصادف دارم
با خودت هی تکرار کن خیلی قراره خوش بگذره بهترین سفر عمرمون میشه وای خیلی خوش میگذره توی راه اهنگ بذارید خوراکی زیاد بخرید بخورید ارامش زیادی به خودت تزریق کن مرتب هم ایت الکرسی بخون و بسپر خودتونو دست خدا مطمئن باش اروم میشی
خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر