2777
2789
چطوره؟

اون موقع از قانون جذب خبر نداشتم با ویژگی های مثبت و منفی که فکر میکردم و تو ذهنم ساختم یافتیده شد  

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر غمیگنین روری شاد بوده

یکی از قانون های جذبو گفتم . آدم ها در نگاه اول موقعیت حال آدمو می بینند

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
یکی از همسایه هامون می‌گفت دختر بودم میگفتم اسم شوهرم علی باشه کتکمم بزنه خدا شاهده مرده اسمش علی بو ...

چه بده آدم اطلاعات نداشته باشه ازین چیزا

چون یه ویژگی‌های بدی که تصور میکردم داشت.اون موقع از قانون جذب خبر نداشتم که .همینجوری الکی تصورمیکر ...

واقعا قانون  جذب وجود داره ببین  الانم دیر نیست میتونی خوبی هاش ببینی میتونی  به اونا فکر نکنی تکنیک داره  کمرنگ میشه 

واقعا قانون جذب وجود داره ببین الانم دیر نیست میتونی خوبی هاش ببینی میتونی به اونا فکر نکنی تکنیک ...

تکنیک شو بلدی ب منم بگو عزیز

تکنیک شو بلدی ب منم بگو عزیز

ببین عزیزم  نباید بدی ها طرف ببینی باید خوبی هاش ببینی باید

قانون جذب قانون ثانویه هست قانون اصلی ارتعاش  هست تو ارتعاش هز چی بدی همون میشه 

مثلا بیا  فکر کن ب  ۲۰۶ آلبالویی میبینی کلی ۲۰۶ آلبالویی تو خیابون میبینی 

بعد کلام تو مهمه بقول خانم  فلورانس  اسکاوین  شین کلام تو عصا معجزه گر تو هست  

تو مثبت راجب  خودت بگی مثبت میبیننت

ببین عزیزم نباید بدی ها طرف ببینی باید خوبی هاش ببینی بایدقانون جذب قانون ثانویه هست قانون اصلی ارت ...

ایول دمت گرم کتاب فلورانس و خوندی؟منم برم بگیرمش؟

ایول دمت گرم کتاب فلورانس و خوندی؟منم برم بگیرمش؟

اره کتاب خوبی هست ی کتابی دارم دوسم بهم داده  خودش زمانی خواست بره استرالیا اینو داد بهم یادگاری میگف از تک تک  تمرین هاش اثر دیدم برم خونه اسمش برات میذارم

اره کتاب خوبی هست ی کتابی دارم دوسم بهم داده خودش زمانی خواست بره استرالیا اینو داد بهم یادگاری میگ ...

دستت طلا منتظرم