2777
2789

پسرم عادت کرده به سوخاری بیرونی  و هفته ای دوسه بار میخرم  خیلی گرون تموم میشه برام  




شما چطور فیله مرغ رو سوخاری میکنید که خوش طعم و ترد باشه 

فوت و فن خاصی بلدید ممنون میشم بگید  

فیله‌ی مرغ درشت سوا کنید. با بیفک زن کمی نازکش کنید.

دمارهاش (قسمت سفید رنگ در بالای فیله مرغ) رو با دقت و ظرافت جدا کنید.

کمی نمک و فلفل بهش بزنید و بگذارید تا بوی زخمش گرفته بشه.

با تخم مرغ هم‌زده و کمی شیر که درش مخلوط کردید آغشته کنید‌.

در یک پودر سوخاری مرغوب (مثلاً ترکیب پودر سوخاری تردک و ترخینه) بغلتانید و سپس با حرارت بالا و در مدت زمان کوتاه سرخ کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول یککککم بپزش یکی دودقه

بعددددد بخوابونش تو مواد اب لیمو و ادویه و...

بعددددد بزارش سردش شههه

فریز هم دیدم میزارن

بعدددددد  بخابون ارد سفید گندم

بعدددد تخم مرغ

بعدددد کرانچی پودر شده و پفک و چیپس و پودر سوخاری

تو روغن پر و داااغ سرخ شه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز