2777
2789

اون خیلی خوبه و اینا 

کلن رفتارش اینا هم باهام عالیه قشنگ یک مرد عاشقه 

خب

دندون پزشکه و رتبه برتر و جزو نخبگان 

برا تخصص هم مطمینم رتبه میشه همون دانشگاه شهید بهشتی میره

همه چیش خوبه ولییی من غمگینم 

بخدا بهش حسودی نمیکنم … اینکه اون آرزوی منو زندگی میکنه باعث میشه من نتونم فراموش کنم ارزومو 

من درسم خیلییی خوب بود و خیلی باهوش بودم منم بایذ رتبه میشدم ولی نزدیک کنکور بابام خیانت کرد من روانی شذم همش حمله عصبی داشتم و کلی دارو اعصاب کلن تمرکزم رو از دست دادم برا کنکور 

با اون حال همون سال پزشکی دانشگاه تیپ 3 قبول شدم و رفتم …

الان ک همسرم رو میبینم دردم تازه میشه… اصلا نمیتونم کنار بیام.. هی میگه گذشته… فدای ی تار موت کس دیگ بود هیچ جا قبول نمیشدو این حرفا الانم سال پنجم دیگ 

برا انصراف اینا دیره… خونواده همسرم کلن همشون رتبه برترن.. ینی آرزومو چیزی ک بخاطر خونواده از دستش دادم رو همش میبینم زندگی میکنن … اذیتم… بخدا حسود نیستم خیلیم خوشحالم اینجورین.. برا نرسیدن خودم و کار خونواده قلبم میگیره… برا چیزی ک حقم بود و بهش نرسیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا برای رتبه برتر چه گلی زدن که برا تو نمیزنن !!!!والله از بیکاری تو زندگیت نمیدونی چیکار کنی:/

خب من دارم میبینم ک چ گلی زدن

خیلی لول دانشگاها فرق میکنه 

استریت شد مستقیم میره تخصص و ی عالمه امتیاز

عزیزم خودت هم نخبه ای.کسی که تو شرایط بد خانوادگی و اون همه تنش پزشکی قبول بشه کم از نخبه ها نداره

مرسی عزیزم🥲

ولی چ فایده 

هیجوقت نمیبخشمشون هیجوقت

ازشون متنفرم

تو زندگی هیچی حق من و تو نیست. باور کن راست می گم. همه اش لطفه.

ما می تونستیم توی یک کپر (از این چادرها جنوبی) وسط سیستان دنیا بیاییم که بابامون تو سی سالگی به خاطر قاچاق تیر بخوره و کشته بشه و ما پا برهنه دنبال آب باشیم. ما می تونستیم وسط جنگ به دنیا بیاییم. توی این دنیا بدتر از تو خیلی خیلی زیاد هست. این انتخاب توست که به هی خودت رو با چی مقایسه کنی؟

در نهایت عزیزم نیاز داری بری تراپی. من حس می کنم توی 5 سال اولی زندگی یه سری صدماتی خوردی این حالاتت از اونجا نشات می گیره و مال 17 یا 18 سالگی نیست. فقط اون آسیب هاست که با شدت برمیگرده بعدا. و اینا درمان داره. مشاور کمکت می کنه روایت جدیدی از زندگیت بسازی. بیشتر لذت ببری از زندگی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

هانی هم برای خودت خوشحال باش هم همسرت

شما که خیلی قوی و موفقی ، حسرتت هم رتبه هست  ایشالا آزمون تخصص شماهم برو بهشتی 

نمیخواد اصلااا احساس کمبود یا حسرت داشته باشی

خب من دارم میبینم ک چ گلی زدنخیلی لول دانشگاها فرق میکنه استریت شد مستقیم میره تخصص و ی عالمه امتیاز

دیگه اون  تونسته تو نتونستی حسررت نداره به کار خودت برس چیکار بقیه داری اونم شوهر خودت والله نوبری:/

تخصص بخون جای خوبدر کل بنظرم یه کمخوشی زده زیر دلتون.ببحشید رک گفتم

همسرم موافق تخصص برا من نیست اخه میخایم بچه دار شیم اینا

رزیدنتی برا ی خانوم خیلی سخته 

الان دو تا از دوستام امسال قبول شدن 

یکیشون مجرده خیلی سخته کلن چهار صب بیمارستانه

یکی دیگ ک شوهر و بچه داره هی میره برا انصراف 

اصلن حالش خوب نیست 

برا همین همسرم میگه نه همین تو فیلد زیبایی کار کن 

مرسی عزیزم🥲ولی چ فایده هیجوقت نمیبخشمشون هیجوقتازشون متنفرم

انشاله تو هم تخصص قبول میشی.به جای غصه خوردن تمرکزتو بذار روی درسات  تا توی بهترین تخصص قبول بشی و جبران کنی.مثلا یک متخصص مغز و اعصاب نخبه

تو زندگی هیچی حق من و تو نیست. باور کن راست می گم. همه اش لطفه.ما می تونستیم توی یک کپر (از این چادر ...

من سیستان به دنیا اومدم😂 از همونجا هم قبول شدم😂

ولی مرسی حرفاتون درست و قشنگ بود 

فعلا تحت نظر یکی از استادامم ایشالا ک اوکی شه شرایط