2777
2789
عنوان

حلقه ازدواجمون

91 بازدید | 12 پست

دوستان من همونم که گفتم برادرم به شوهرم سکه داده بوده قرض و حالا خیلی داره فشار میاره و واقعا دیگه داره توهین می‌کنه 

من ماه بعد انتقال جنین دارم امروزم عمل هیسترو داشتم ،چند ساعت بعد عمل داداشم زنگ زده باز گلایه که شوهرت پولمو خورد و فلان ، در صورتی که شوهر من خودش به برادرم کار داد که اون تونست سکه جمع کنه ، نصف سکه هاشم قبل عید دادیم الان در حدود ۲۵۰ میلیونی مونده ، به نظرتون حلقه های ازدواجمون رو بفروشم بدم بهش؟ 

آخه من ماه بعد انتقال دارم اگه اینجوری عصبیم کنه به مشکل میخورم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خو بهش بگو کم کم پس میدی الان شرایط اتو بهشون

خیلی گفتم همش زنگ میزنم توهین می‌کنه پست سر شوهرم ، من شوهرم رو خوب میشناسم همیشه دست بخیره ،الان دستش خالی شده

خیلی گفتم همش زنگ میزنم توهین می‌کنه پست سر شوهرم ، من شوهرم رو خوب میشناسم همیشه دست بخیره ،الان دس ...

خوب بهش بدید الان تو مواظب خودت باشی هاپر نشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مجبورم حلقه هامون رو بفروشم هیچی دیگه نداریم

ای بابا خود ای وی اف آمپول هاشون میلیونی مگه حلقه چقدر میاره ی کم بیخیال شو برادر بزار دستم.ن میاد میدیم دیگه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ای بابا خود ای وی اف آمپول هاشون میلیونی مگه حلقه چقدر میاره ی کم بیخیال شو برادر بزار دستم.ن میاد م ...

شوهرم بردش مغازش کلی بهش پول نفت داد بیشتر ناراحت اونه که دیگه پول نفت نمیگیره 

شوهرم بردش مغازش کلی بهش پول نفت داد بیشتر ناراحت اونه که دیگه پول نفت نمیگیره

ای بابا شوهرت ام مشکلات خودش داره یا روزی داشت میداد الان تو این وضعیت خرج گرونی نداره دیگه برادرت مجرد

ای بابا شوهرت ام مشکلات خودش داره یا روزی داشت میداد الان تو این وضعیت خرج گرونی نداره دیگه برادرت م ...

مثلاً فکر می‌کنه چون پول قرض داده شوهر من باید راه براه براش کار جور کنه