وقتی با عقیده کسی مخالفی ریپلای نکن بخون رد شو خیلی راحت مگر اینکه دنبال بحث باشی که من نیستم
من دنبال بحث نیستم عزیز اینکه میای به عقیده کسایی ک بهش اعتقاد دارن میگی برن پیش روانپزشک ی توهین و بی احترامی به اون آدما هست و این عمل تو بحث کردن هست نه حرف حق من
خب شما با من مخالف بودی چرا کامنت گذاشتی و متنمو ریپلای کردی
چون جواب سوال رو دادم همین
شما اعتقاد داشته باش داشتن نداشتنش برای من مشکلی ایجاد نمیکنه
سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.
من دنبال بحث نیستم عزیز اینکه میای به عقیده کسایی ک بهش اعتقاد دارن میگی برن پیش روانپزشک ی توهین و ...
چون تو علم این مدل بیماری روحی روانی هست توهین هم نیست اگر کسی روح بیمار رو توهین میدونه پس سرماخوردگی هم همینه
سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.
اره دیدم و حس کردم به خانوادم میگفتم میگفتن که خرافاتی شدم تا اینکه یه روز داداشم جن رو به صورت من دید اما بازم چون ترس نندازن تو وجود ما زدن زیرش الان ک اومدیم این یکی خونمون اعتراف مردن که خودشونم دیدن
میخوایم همین جریدن اینکه داداشم مث من دیدش رو تعریف کنم؟