ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
عزیز توی قرآن اومده و سوره جن هست خدا و قرآن هم باید برن روانپزشک؟!
وقتی با عقیده کسی مخالفی ریپلای نکن بخون رد شو خیلی راحت مگر اینکه دنبال بحث باشی که من نیستم
سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.
عزیز توی قرآن اومده و سوره جن هست خدا و قرآن هم باید برن روانپزشک؟!
باورت میشه از ترس قضاوت شدن از سمت همین ادما نتونستم مشکلموبه کسی بگم میدونستم باورم نمیکنن و بهم میگن روانی.درحالیکه همون موجودی ک من دیده بودمو داداشمم دیده بود همون موقع با همون مشخصات
اینا فقط باید سرشون بیاد تا مردمو روانی خطاب نکنن
مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
بچه بودم یه سایه مثل دود بهم دست زد از گلو چشم به سرعت رد شد یکمی که بزرگتر شدم فکر کردم توهم زدم ولی بعدا متوجه شدم کسایی که جن دیدن به همین شکل دیدنش
دو ماه پیش تو اتاقم یکی دستم کشید و بردم عقب ولی وقتی برگشتم کسی نبود
بختک به دفعات مکرر🥲🩷
او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
در کل توی جهان به این بزرگی قطعا ما موجوداتی که باچشم دیده میشن تنها نیستیم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حرفت کاملا اشتباهه من دیدم مشکل روانم نداره هرکسی تو اون خونه زندگی کرده یده
شما هم جوابی که به اون کاربر دادم رو بخون 🙂