2777
2789

قرار بود شب ساعت ۸ بریم با ماشین دور دور حالم خیلی گرفته بود گفتم بریم بیرون حالم عوض بشه پیشنهاد خودشم بود بیاد دنبالم .حالا الان زنگ زده که دیر تر میام ده اینا داداشم ماشین میخواد با مامانم میخان برن جایی ماشین ندارم تا ده نمیتونم بیام دنبالت منم گفتم باشه پس میریم دوتایی کافه و جایی تا داداشت ماشین بیاره بعد بریم یهو عصبی شد گفت نه نیستم فردا میام دنبالت منم گفتم داری میپیچونی با رفیقات کسایی دیگه بری بیرون الکی میگی ماشین دست داداشت میخوایی بدی وگرنه می آمدی پیشم تا داداشت ماشین بیاره بعد گفت میخام ماشین بدم داداشم بعد با ماشین رفیقم برم خارج از اراک با رفیقام تا ده نمیام خاسی بیا نخاسی نیا  ماشین ندارم تا ده

بهش شک دارم فک کنم میخاد با رفیقاش بره بیرون من داره می‌پیچونه بنظر شما چی؟

نباید پیله میشدی 

و دیگ نباید قبول میکردی ساعت 10 رو 

میگفتی من 8 شب میتونستم دیگ نمیتونی مشکلی نیست بمونه بعدا چون من فرصت ندارم بعدم میرفتی پی خودت 

اینجوری میفهمید نباید با وقت تو بازی کنه

My gaze settles only on you

خب شاید قبل تو با دوستاش برنامه ریخته بوده و قول داده بوده دیگه‌ نمیتونسته که نره

بعدم پیچوندن در حالتیه که چندین بار طرف همچین حرکتی بزنه

شاید بدبخت داره راست میگه چرا اینقدر شک داری بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید قبل تو با دوستاش برنامه ریخته بوده و قول داده بوده دیگه‌ نمیتونسته که نرهبعدم پیچوندن در حال ...

چون بارها این کار کرده بخدا البته قبلا ..خودش عصر زنگ زد بهم که شب بریم بیرون پس برنامه ای از قبل نچیده بوده .مگ این ک برنامش با من کنسل کرده رفته پیش دوستاش ک اولویتن

رفته با رفیقاش

یکم خودتو پر مشغله نشون بده حتی اگه اون روز هیچ کاری نکرده بودی و همیشه پایه نباش بعضی ها لیاقت ندارن 

تو فکرش تو همیشه هستی و پایه ای پس عیبی نداره امروز نبینت فردا میبنت

چون بارها این کار کرده بخدا البته قبلا ..خودش عصر زنگ زد بهم که شب بریم بیرون پس برنامه ای از قبل نچ ...

نمیدونم والا 

ولی توی رابطه بالاخره طرف به وقت گذروندن با دوستاشم نیاز داره

بعدا خیلی ریلکس و اروم دلیل رفتارشو بپرس‌ببین چی میگه

خب خودش که گف میخاد با رفیقاش بره بیرون دیگه به چی شک داری

شاید

بنظرم سخت نگیر بعضی وقتا واقعا پسرا حوصله ندارن دلیل بر دوست نداشتن نیست

بزار با رفیقاش بره بیرون بحث نکن باهاش

ببین فردا خودش پیشنهاد میده برین بیرون 

اگه نداد بعد بحث کن

نباید پیله میشدی و دیگ نباید قبول میکردی ساعت 10 رو میگفتی من 8 شب میتونستم دیگ نمیتونی مشکلی نیست ب ...

من میتونم هر تایمی بخام برم بیرون اما تا ۱۲نهایت برگردم 

این میگ من ماشین ندارم بیام دنبالت میخام برم با ماشین دوستم بیرون از شهر ده میام دنبالت .اما فک میکنم این دروغ میگ با دوستاش میخاد بره عرق خوری اینا من بپیچونه بعدش بیاد سراغم از این ناراحتم 

شایدبنظرم سخت نگیر بعضی وقتا واقعا پسرا حوصله ندارن دلیل بر دوست نداشتن نیستبزار با رفیقاش بره بیرون ...

آخه کلی برنامه ریزی کرده بودم ساندویج درست کرده بودم .اجیل درست کرده بودم میوه پوست کنده بودم بریم بخوریم هعی💔

دلم خیلی شکست مهم اولویت ک من نیستم

چون بارها این کار کرده بخدا البته قبلا ..خودش عصر زنگ زد بهم که شب بریم بیرون پس برنامه ای از قبل نچ ...

توجه نکن خودت هم اذیت نکن می‌دونم سختته ناراحت میشی ولی مردا ازین برنامه ها و کنسلیا زیاد دارن جدی نگیر من خودمم سر این موضوع چند بار عصبی شدم تا درست کرد رفتارشو