قرار بود شب ساعت ۸ بریم با ماشین دور دور حالم خیلی گرفته بود گفتم بریم بیرون حالم عوض بشه پیشنهاد خودشم بود بیاد دنبالم .حالا الان زنگ زده که دیر تر میام ده اینا داداشم ماشین میخواد با مامانم میخان برن جایی ماشین ندارم تا ده نمیتونم بیام دنبالت منم گفتم باشه پس میریم دوتایی کافه و جایی تا داداشت ماشین بیاره بعد بریم یهو عصبی شد گفت نه نیستم فردا میام دنبالت منم گفتم داری میپیچونی با رفیقات کسایی دیگه بری بیرون الکی میگی ماشین دست داداشت میخوایی بدی وگرنه می آمدی پیشم تا داداشت ماشین بیاره بعد گفت میخام ماشین بدم داداشم بعد با ماشین رفیقم برم خارج از اراک با رفیقام تا ده نمیام خاسی بیا نخاسی نیا ماشین ندارم تا ده
بهش شک دارم فک کنم میخاد با رفیقاش بره بیرون من داره میپیچونه بنظر شما چی؟
خب شاید قبل تو با دوستاش برنامه ریخته بوده و قول داده بوده دیگه نمیتونسته که نرهبعدم پیچوندن در حال ...
چون بارها این کار کرده بخدا البته قبلا ..خودش عصر زنگ زد بهم که شب بریم بیرون پس برنامه ای از قبل نچیده بوده .مگ این ک برنامش با من کنسل کرده رفته پیش دوستاش ک اولویتن
نباید پیله میشدی و دیگ نباید قبول میکردی ساعت 10 رو میگفتی من 8 شب میتونستم دیگ نمیتونی مشکلی نیست ب ...
من میتونم هر تایمی بخام برم بیرون اما تا ۱۲نهایت برگردم
این میگ من ماشین ندارم بیام دنبالت میخام برم با ماشین دوستم بیرون از شهر ده میام دنبالت .اما فک میکنم این دروغ میگ با دوستاش میخاد بره عرق خوری اینا من بپیچونه بعدش بیاد سراغم از این ناراحتم
چون بارها این کار کرده بخدا البته قبلا ..خودش عصر زنگ زد بهم که شب بریم بیرون پس برنامه ای از قبل نچ ...
توجه نکن خودت هم اذیت نکن میدونم سختته ناراحت میشی ولی مردا ازین برنامه ها و کنسلیا زیاد دارن جدی نگیر من خودمم سر این موضوع چند بار عصبی شدم تا درست کرد رفتارشو