2777
2789
عنوان

شبکه آی فیلمم یه چیزیش میشه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 58 پست
منم ن جونگ دیدم ن مختار رو😬

خودنونو یه دکتر نشون ندیم؟؟؟😂😂😂

اخه همه چند باره میبینن🤣

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ما کلا تلویزیونمون تعطیله فقط جوجه بزرگ با فیلیمو کارتون میبینه

عزیزززز دلمه

خواهر منم همینجور بود خونشون از بس همش رو پویا بود

شوهر رفت برا خودش تلویزیون خرید😁

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودنونو یه دکتر نشون ندیم؟؟؟😂😂😂اخه همه چند باره میبینن🤣

😂

والا من اصلا تحمل سریالهای طولانی ندارم.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چشم من پارتی دارم اونجا😂😂

😂😂😂😂قربون چشت 

فردا میشینم پای ای فیلم منتظرما😂

ننه سنمون بالاس کم حوصله شدیم😄

هاااا زدی تو خال

واقعا حوصله ندارم

😂😂😂😂قربون چشت فردا میشینم پای ای فیلم منتظرما😂

شوخی میکنم عشقم😂

من اکثرا سرکارم فرصت تلوزیون نگاه کردن ندارم ، ولی کلا سریال های تاریخی دوست دارم

شبکه ی آی فیلم هم معمولا برای افراد مسنه ، که فیلم های قدیمی میزارن یه تجدید خاطره ای بشه

شما میتونی از نمایش خانگی یا شبکه های دیگه استفاده کنی

شوخی میکنم عشقم😂من اکثرا سرکارم فرصت تلوزیون نگاه کردن ندارم ، ولی کلا سریال های تاریخی دوست دارمشب ...

عزیز دلم متوجه شدم

اره شبکه خانگی هم نگاه میکنم ولی تو طول روز اگر همسرم نباشه میزارم ای فیلم

اخه اون مخالفه😁

واقعا کار خوبی کنیهمسرم میگه این شبکه های چرت نگاه نکن

اخه همه فیلما تکراری و بی کیفیت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خوبی عزیزدلم مشتاق دیدار

سلام به روی ماهتون ممنونم شما خوبید جان دل؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزززز دلمهخواهر منم همینجور بود خونشون از بس همش رو پویا بودشوهر رفت برا خودش تلویزیون خرید😁

کلا علاقه ای نیست به تلویزیون و ماهواره و سریال و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام به روی ماهتون ممنونم شما خوبید جان دل؟!

فدات بشم 

ممنونم شکر خدا خوبم ❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave