2777
2789
عنوان

شبکه آی فیلمم یه چیزیش میشه ها

593 بازدید | 58 پست

سلام دوستان

خانمه زنگ زده بود میگفت تشکر میکنم بابت پخش سریال یوسف پیامبر

امیدوارم بزودی شاهد پخش دوباره اش باشیم

🙄🙄🙄🙄

بنظرتون مسخره میکنن😂

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

مثل اونایی که هر سال پیام میدن تماشا جومونگ رو بذارن 

به خدا عقل ندارن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

خب  بگو زن حسابی مینشستی درست و با دقت نگاش میکردی ک دوباره نخای ببینیش😂😂

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل اونایی که هر سال پیام میدن تماشا جومونگ رو بذارن به خدا عقل ندارن

والا ک عقل ندارن

سالی ۳۸۰ میلیون رو بدن خودمون بهتر نیست من حاضرم صد بار خودم ببینم این سریال‌ها رو 🤣😄😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدازوشکر که دنبال این شبکه ها نیستم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نظرسنجی کرده بودن واسه جایگزین آوای باران . زمانه رای آورد گفتن بعد از تموم شدن آوای باران پخش میشه . اون تموم شد سریال از یاد رفته رو پخش کردن 😐

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید