2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست ندارم

73 بازدید | 5 پست

خیلی اذیتم می کنه...از لحاظ روحی روانی ..مالی...تفریحی....13سال به خاطر بچه هام تحمل کردم ...الان احساس می کنم مریض شدم و افسرده ....دیگه نمی تونم تحمل کنم اعتیاد..دست به زن...خیانت ...رفیق باز همه بلاهای آسمانی سرم در آورده...تهش هم میگه دوست ندارم کنارت حالم بد....از طرفی خیلی بچه هامو دوست دارم وابستگی شدیدی دارم بهشون...و اینکه مدام خودمو سرزنش می کنم به خاطر بچه ها که گناه دارن چقدر اذیت شدن و باز هم ادامه داره این طفلی ها چه گناهی کردن وسط دعوای ما...حالا بگین چه کاری درسته تحمل یا جدایی...چون منم خیلی افسرده شدم گاهی به خودم می گم حق زندگی دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمیتونم نظر بدم برا موندن یا جدایی ، این تصمیمی هست که خودت  بهتر از زندگیت میدونی  میتونی بگیری اما اینکه شوهرت میگه دوستت ندارم و ناراحت میشی چرا آخه خودتو کم ارزش میکنی و برای خودت ارزش قائل نمیشی ؟ آخه اون کی هست و چی هست که به تو بگه دوستت ندارم اون تحمل خودشم نداره  کجا بهش اعتماد میکنن کی بهش محل میذاره  اصلا کی اونو دوست داره  هیچکی و هیچ جا محلش نمیزارن حالا برای توی ساده به قول معروف کلاس هم میزاره تازه دوستت هم نداره. اگه این حرفارو نزنه که نمیتونه تو رو خام خودش کنه  البته نوددرصد گفتن این حرفا دست خودشون نیست مصرف مواد کلا آدمو از همه چی زده میکنه زن و بچه از زندگی از خود آدم از همه چی  ، کل زندگیت حیف این شوهرت شده جوونیت عمرت بهترین لحظهای زندگیت  سختی و مشکلات تحمل  کردی باهمه چی ساختی حالا نشستی برا خودت عزا گرفتی که شوهرم گفته دوستت ندارم ؟ بی خیال بابا اصلا اهمیت نده به این حرفش والا اگه بهت بگه خیلی هم دوستت دارم از نظر من گفتن این حرفش هیچ ارزشی نداره  لااقل شوهرت برا خودش کسی بود شغل و درآمد خوبی داشت ثروتمند بود با اخلاق و با شخصیت بود اگه میگفت دوستت ندارم باز میشد بگی ناراحتم. اما الان اصلا اهمیتی نداره  تو خودتو همه جوره فدا کردی هیچی نگفتی حالا یه حرف بی ارزش خودتو ناراحت کردی  خداوکیلی اصلا مهم نباشه برات