2777
2789
اهوانه جانعزیزم یه مشکلی برخوردمPlease help me😵💫دارم سوالان دستیاری ۱۴۰۳ رو نگاه میکنمدو تا از سوا ...

سلام عزیزم خوبی؟

رادیو و ارتو پارسه هم زیاد خوب نیستن پریوش هم

ولی بقیه درسهاش خوبه

برای ارتو و پریو امیدما بگیر

ولی اگر تو همهی درسها ضعیفتره پارسه بگیر

راستی یه چیزی یه کانال تلگرام هست تمام درسنانه های پارسه داخلشه

Pdf parseh اسمشه من ندارمش دیگه وگرنه میفرستادم بران

نگاش کن ببین دوس داری پارسه رو

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خوبی؟رادیو و ارتو پارسه هم زیاد خوب نیستن پریوش همولی بقیه درسهاش خوبهبرای ارتو و پریو ام ...

ممنون عزیزم

برای ترمیم چی خوبه؟کتابی که من میخونم واسه ترمیم افتضاحهه به معنی واقعی

رادیو هم معرفی کن پلیز🙏

هنوز مواد دندانی و بیماری ها هم نخریدم

ممنون عزیزمبرای ترمیم چی خوبه؟کتابی که من میخونم واسه ترمیم افتضاحهه به معنی واقعیرادیو هم معرفی کن ...

ترمیم من پارسه داشتم راضی نبودم

کلا فکر نکنم ترمیم کتاب خوب داشته باشه

رادیو اوید خوبه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ممنون عزیزمبرای ترمیم چی خوبه؟کتابی که من میخونم واسه ترمیم افتضاحهه به معنی واقعیرادیو هم معرفی کن ...

بیماری ها اوید خوبه پارسه هم من راضی بودم

مواد دندانی میگن امیدما خوبه

مرسی عزیزدلممیگمابنظرت رشته پروتز چطوره؟جدیدا خیلی بهش فکر میکنم

فوق العادهست خیلیمپرددامده

من پیش یه متحصص ترمیمی کار میکزدم لابراتوارش عالی بود تو کارهای پروتزیش هیچ چالشی نداشت متخصص پروتز باشی لابراتوار عالی داشته باشی به نظرم بهترین رشتهست

فوق العادهست خیلیمپرددامده من پیش یه متحصص ترمیمی کار میکزدم لابراتوارش عالی بود تو کارهای پروتزیش ه ...

مررررسی عزیزدلمممم😘😘😘😘

خودت چه میکنی؟خابگاهی یا جایی رو گرفتی؟

مررررسی عزیزدلمممم😘😘😘😘خودت چه میکنی؟خابگاهی یا جایی رو گرفتی؟

قربونت بشم.

نه عزیزم مهمانسرای دانشگاهم خوابگاه فعلا ندادن، گفتن از دی

خودمم چون همش به فکر انتقالیم جایی نگرفتم

کلا انگار باورم نشده حس مهمون بودن دارم

حس درس خوندن ندارم

درسهاهم خیلی سنگینه رادیو برعکس کارش خیلی مباحثش سنگینه الان بیشتر فیزیک اینا میگن

قربونت بشم.نه عزیزم مهمانسرای دانشگاهم خوابگاه فعلا ندادن، گفتن از دیخودمم چون همش به فکر انتقالیم ج ...

عزیزمممم❤️

میدونم سخته

دوری از همسرت واست سخته قطعا

کاشکی یه شهر نزدیک بتونی بری

☹️

بعدم تو خونه و زندگی داشتی بودی

اینجا خیلی سخته این مدلی

منکه حسم میگه انتقالیت اوکی میشه فقط باید پیگیر باشی

کسیو پیدا نکردی بخواد باهات جابجا بشه؟

برای درس هم به خودت نه استرس بده نه فشار بیار

روزی فقط نیم ساعت مطالعه کن

فیزیک شیرینه خیلی

وضعیتت الان از خیلا بهتره

مثل من🤣

توی ارزوهای پارسالت داری زندگی میکنیا😍

یادت نره

عزیزمممم❤️میدونم سختهدوری از همسرت واست سخته قطعاکاشکی یه شهر نزدیک بتونی بری☹️بعدم تو خونه و زندگی ...

انشالله عزیزم سال دیگه شماهم رزیدنتی

چرا حرف زدم همش میگن اوکی میشه دو هفته دیگخ دو هفته دیگه

انشالله عزیزم سال دیگه شماهم رزیدنتیچرا حرف زدم همش میگن اوکی میشه دو هفته دیگخ دو هفته دیگه

اگه بهت میگن درست میشه که مطمعن باش درست میشه

مطمعن باش خیلیا مثل تو بخاطر شرایط زندگی انتقالی گرفتن قبلا

و بعدا هم خواهند گرفت