2777
2789

حال بچم بد شد یه ضرر مالی کردم شوهرم شبیه درنده ها شده .چند شبه بخاطر مریضی بچه نخوابیدیم دیشب یک ساعت خوابیدم زبونم لای دندونم مونده زبونم در حد قطع شدن هست .چکار کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید چشم زده و بعضیا هم قدمشون و نگاهشون سنگینه، دم غروب و اذان اسپند دود کن و ایت الکرسی بخون 

البته من هرموقع بشه دود میکنم و موقعی که داره دود میکنه یکم نمک هم بریز و تو کل خونه ات بچرخون، من خیلی بهش اعتقاد دارم برای چشم زخم 

شاید چشم زده و بعضیا هم قدمشون و نگاهشون سنگینه، دم غروب و اذان اسپند دود کن و ایت الکرسی بخون البته ...

اره اصلا حالمون خرابه .حس میکنم یه انرژی خیلی بدی ازش تو خونمون مونده .حتما انجام میدم ممنونم♥️😔

اره اصلا حالمون خرابه .حس میکنم یه انرژی خیلی بدی ازش تو خونمون مونده .حتما انجام میدم ممنونم♥️😔

اشکال نداره ناراحت نباش، منم این اتفاقا میوفته برام، زود رفع میشه و اگر با شوهرت قهر یا ناراحتی داری ذکر یا وَدود 110 مرتبه بخون و یواش فوت کن بهش، معجزه میکنه این ذکره😅😍الان یه آهنگ شاد بزار و همه چراغ ها روشن کن و یه اسپند حساااابی دود کن 😍

اشکال نداره ناراحت نباش، منم این اتفاقا میوفته برام، زود رفع میشه و اگر با شوهرت قهر یا ناراحتی داری ...

ممنون بابت انرژی خوبی که دادی .فدای تو عزیزم چشم🥰🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻

نمیدونم .اگه میدونستم تاپیک نمیزدم حس میکنم انرژی بدی وارد زندگیم شده

تو اینجور مواقع آیت الکرسی بخون صدقه بده و استغفار بگو چشم زدن واقعیت داره و فرکانس آدمها متفاوته 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم