2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله ارزشمندهولی واقعا سختهمن سال دومه پشت کنکورم درسا برام تکراریه کلی فشار رومه واقعا دختر قوی ای ب ...

آره از لحاظ اینکه دائم‌تو خونه باشی همون مباحث تکراری رو بخونی واقعا سخته من بیشتر منظورم جنبه سنی بوده... که دیرتر وارد دانشگاه شدن ادمو اذیت نمیکنه؟ از طرف دیگه ام چاره ای نداشته 

یا باید قبول میشد یا حسرتش میموند

صد در صد ارزشمنده!!

فقط شخصیه که برای چیزی که علاقه داشته توی مسیر درستی قرار نگرفته و از تجربه هاش درس نگرفته!

مثل خمیری بوده که بد شکلش دادن و خودش باید سعی کنه زندگیشو نجات بده❤️

خانه ام ابریست اما در خیال روزای روشنم...

نظرتون محترمه💕 به نظرشما چ کاری انجام میداد بهتربود

چون که همه چیز تو زندگی من خلاصه نمیشه در "علاقه‌مند بودن"

من فکر میکنم اگه خودم بودم یه رشته دیگه رو انتخاب میکردم و سعی میکردم داخل این ده سال به شخصیت قوی و موفق از خودم بسازم...

چون ده سال خیلی تایم زیادیه برای یه انسان که عمرش نهایتا ۸۰ باشه تو حالت طبیعی...

اینکه ده ساللل زبان بخونی..یه مهارت یاد بگیری..کلی کلاس بری...و تجربه های خفن داشته باشی برای من ارزشمند تره

آره از لحاظ اینکه دائم‌تو خونه باشی همون مباحث تکراری رو بخونی واقعا سخته من بیشتر منظورم جنبه سنی ب ...

این چیزا مانعی هست که ذهن برای فرار از کاری که براش سخته جلو پای فرد میزاره!!

وگرنه خیلی سن بالاتر وارد شدن و موفق تر بودن! نمونه اش ابوالقاسم بختیار...

کسی که ۲۹ سالشه در هر صوزت ۴۰ ساله میشه

۴۰ ساله ای باشه که به ارزوش رسیده بهتره یا در حسرتش بسوزه؟

آره از لحاظ اینکه دائم‌تو خونه باشی همون مباحث تکراری رو بخونی واقعا سخته من بیشتر منظورم جنبه سنی ب ...

شیرینی قبولی نمیذاره تفاوت سنی با همکلاسیاتو حس کنی

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

چون که همه چیز تو زندگی من خلاصه نمیشه در "علاقه‌مند بودن" من فکر میکنم اگه خودم بودم یه رشته دیگه ...

میشه همه این مهارت ها رو داشت و بازم تو این سن حسرت نرسیدن به علاقه اتو بخوری!