2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون هیچ مناسبتی ک مربوط بشماس مهم نباشه براش

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 47 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به روش بیار که چرا برا ما نداری؟دعوای حسابی راه بنداز

گفتم گف نمیخرمه هرگوهی دلت میخواد بخور البته پیش اونا ناراحتی نکردم باید یچیزی باشع ک خانوادش بفهمن شوهرم کلی بسوزه میشه بگی چیکار کنم

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
روز زن و مادر خط قرمزم بود.ولی امسال بیست آذر اولین ساله نازنین مادرم آسمانی شده.دیگه برام مهم نیست. ...

خدا بیامرزه 

زندگی وسختش نکن چیزی ودوست داری بهش بگومثلامن خودم میگم خیلی چیزاروالان که میبینی اینطوره باسیاست مث ...

فک میکنی نگفتم از هر ترفندی وارد شدم نشد

خدا بیامرزه

ممنون.خداذنگهدار عزیزانت باشه.سی سال زندگی مشترک هر چی فکر کنی خانواده و خودش سرم آوردن و من برعکس مهربانی سکوت و فداکاری میکردم.مادرم با رفتنش به من آموخت آدم فقط یکبار زنده هست.اونایی که روزی برای من شاخ و شونه میکشیدن چه سگی چه اونا.خطشون بلاک .حضوری رد میشم.

ممنون.خداذنگهدار عزیزانت باشه.سی سال زندگی مشترک هر چی فکر کنی خانواده و خودش سرم آوردن و من برعکس م ...

خب شوهرت اذیتت نمیکنه ک باخانوادش سردی

خب شوهرت اذیتت نمیکنه ک باخانوادش سردی

اونا و خودش کارایی کردن که آتش جهنم منتظرشونه.هررچند خودش اندازه ده خواهر شوهر و مادر شوهر بدی میکنه.سر پیری که از دستش بی اعصاب شدم.چند روزه با زبون خرش میکنم.عروسی دختر جاریم تو کوچه ما بود.کارت ندادن.دو شب رفتیم شمال.خودش بهتر میدونه چرا کنار گذاشتم.

اونا و خودش کارایی کردن که آتش جهنم منتظرشونه.هررچند خودش اندازه ده خواهر شوهر و مادر شوهر بدی میکنه ...

خوب کردین نرفتین 

خوب کردین نرفتین

موشک باران بود.همه رفتن شهرستان.جاری و شوهرش و دخترش اومدن گفتن خواستگار مازندرانی داریم.تنها هستیم.منم عزا دار مادرم بودم.رفتم کلی از دخترش تعریف کردم.فرداش منو دیدن رد شدن.

موشک باران بود.همه رفتن شهرستان.جاری و شوهرش و دخترش اومدن گفتن خواستگار مازندرانی داریم.تنها هستیم. ...

عجب بی چشم و رو بودن