2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

154 بازدید | 17 پست

خانوما من جمعه ۳۰ ابان قرص اورژانسی خوردم 

قبلا همیشه میخوردم بدون هیچ علائمی ده روز بعدش پریود میشدم 

البته همسرم اصلا ارضا نشد من محض اطمینان خوردم چون کاندوم نداشتیم و روز اول تخمک گذاریم بود

با این حال سه روزه لکه بینی دارم و پریود نمیشم 

نگرانم چیکار کنم 

ممکنه باردار باشم؟😭

عزیزان دل 

خواهش میکنم اگر این هفته به حرم امامان معصومین میرین 

بنده حقیر رو دعا کنید 

عاجزانه خواهشمندم 

خواهش میکنم التماس میکنم بنده دستم کوتاهه شما بنده حقیر رو از دعاهاتون بی نصیب نگذارید 

التماس میکنم 

انشاالله از خداوند منان خواهانم دستاتون فقط و فقط برای شکر اجابت دعاها و حاجت هاتون به درگاه خداوند گشوده بشه 

التماس دعا🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا ، هورمونای آدمو بهم میریزه...

من یک سال جلوگیریم طبیعی بود هیچی نشد ، چطور وقتی ارضا نشده حامله شی؟ چهار پنج ماهم هست تو روزای تخمک گذاری اقدام داریم هنوز حامله نشدم... کاش حاملگی به همین راحتی بود والا

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

نه بابا ، هورمونای آدمو بهم میریزه...من یک سال جلوگیریم طبیعی بود هیچی نشد ، چطور وقتی ارضا نشده حام ...

وای ما اصلا شرایطشو نداریم 

نمیدونم چیکار کنم😭

لکه های سیاه داری ؟؟اسی استرس هم باعث میشه پریودت عقب بیوفتهمن قرص خوردم بعد ۳ هفته پریود شدممنم دله ...

منم مث اسی 

قرص خوردم زودتر موعد پریود شدم ولی ببخشید لکه های قهوه ای پررنگه 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج