2777
2789

گل کنکوریا ‌

چشم رو هم بزنید تیرماه شده

محکم بخونید‌

حتی اگر صفرید‌ شروع کنید 

بهداشته‌ عمومیه‌ آزاده‌ فلان جا قبول بشید حتی می ارزه به رشته های شناور

الان و نبینید‌

۱۰ سال آینده رو ببینید 

بترکونید✋🏻💗

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

شناور یعنی چی

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط تجربی ها رو آدم حساب می کنید؟ 😂😂😂😂😂

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

تخصص و رشتت چیه که بهداشت اونم ازاد برات جالبه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تخصص و رشتت چیه که بهداشت اونم ازاد برات جالبه

اولا پشتم‌

دوما الان برای تو ک جالب نی،خودت چیکاره ای که کادر درمان بودن واست جالب نی؟

چند سالته؟بهداشت آزاد تهش بیکاریه😂 مثل رشته های شناوراز این نصیحتا نکن بدتر بچه های مردمو گیج میکنی

اونم بهداشت عمومی😐😐😐😐😐😐😐

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

یه چیز بگم... بچه ها زیاد هم رویایی فکر نکنید ... 

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
چند سالته؟بهداشت آزاد تهش بیکاریه😂 مثل رشته های شناوراز این نصیحتا نکن بدتر بچه های مردمو گیج میکنی

بیکار ک تویی 

کی گفته پیرا پزشکی تهش بیکاره ؟