2777
2789

از لحاظ ظاهری زشته شوهرم همهههه میگن.

قدش کوتاهه .

اخلاق صفرررر .

احترام با خانواده من صفر مثلا بنده خدا بابام میومد بچه هامو ببینه پیش بابام با رکابی و شلوارک میشست هررر چقدر میگفتم بزرگتره لباس بپوش نمیکرد یا یک بار نشد مامانمینا رو یه شام دعوت کنم .

وضعیت مالی هم که بددد .

به شدت بچه ننه .

الان شاید بگین مگه چشم نداشتی مگه نمیدیدی به دلت نشسته چرا قبول کردی ؟اولا غلط کردم رو برای این روز گذاشتن و من بارهاااا باصدا بلند به بابام و مامانم گفتم غلطططططط کرررردمممممم.

فکر میکردم ۱۳سال ازم بزرگتره هوامو داره خلا هامو پر میکنه کنارش اسایش دارم بهم محبت میکنه بچگی کردم خامی کردم نفهمیدممممم..

الان احساس فداککاری دارم احساس میکنم از نفسم از امیال طبیعی زنانم گذشتم قلبمو زیر پام گذاشتم که موندم شاید یه چند سال دیگه بچه هام بزرگتر بشن خودمو نجات بدممم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیدی اینطوریه چرا بچه آوردی 

یکی آوردی دومی برا چی بود

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

کاری به اینکه ازدواج کردی بعدفهمیدی زشت و...هست ندارم کاری به اینکه همه چیم به پدرومادرت گفتی ندارم

حتی کاری به اینکه همه میان نظرمیدن درموردزشت بودن شوهرتم ندارم

فقط فکرنمیکنی خیلی دیرفهمیدی بعداینکه چندتابچه بنده خداروواردزندگی کردی تازه فهمیدی که اشتباه کردی وغلط کردی؟

بنده خدابچه هاکه بایداین وضعیت نبودعشق ببن پدرومادروببین وهمینجوری بزرگ بشن بدون عشق وتوزندگیاشون درآینده نتونن به همسراشون عشق بدن ومعنی محبت بین زن وشوهررونفهمن وبه مشکل بخورن توروابط دیگشون هم

کاش یکم زودترتصمیم میگرفتی وجدامیشدی

کاری به اینکه ازدواج کردی بعدفهمیدی زشت و...هست ندارم کاری به اینکه همه چیم به پدرومادرت گفتی ندارمح ...

خطا کردم عزیزم الان مجازاتم چیه ؟ هر چی باشه میدم غرامت بچگیمو نفهمیمو خامیمو

هیچی نداره یه ماشین زیر پاشه به اسم داداششه شغلشم ازاد .

من برات دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده

اما برو ایتا سرچ کن تنها مسیر آرامش

تجربه های همسرداری رو بخون

کلا این کانال درباره مسائل مختلفی داره

دیدگاهت رو نسبت به زندگی عوض میکنه

توکلت بخدا باشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱