2777
2789
عنوان

اسم ست محمدپارسا

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 60 پست
محمد رو بردار کار های جاریم رو می‌کنی یکی محمد امین یکی محمد طاها اسم پسرکوچولوش رو گذاشته محمدحسین ...

خوب چ اشکالی داره .محمد زینت اسم بچه هاش کرده.

حالا من تعصبی ندارم .دومی تک اسم بشه جالب نیست

من خیلی دوست دارم اسم بجه هام ست باشه.از مجردی رو این قصیه حساسم😑😶😓

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مذهبی هستی خب دیگه محمد نزار امیر علی اینا قشنگترن تا اینکه هردوشون اسم اولیه محمد باش دومی یه چ ...

رو ست بودن خیلی حساسم.امیر علی خیلی خوشگل ولی با اولی اصلا ست نیست با فامیلیشم میخوام هماهنگ باشه

همسرم مذهبی محمد بزار کنار اسم جدید قبول میکنه تنهای ن😂

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
رو ست بودن خیلی حساسم.امیر علی خیلی خوشگل ولی با اولی اصلا ست نیست با فامیلیشم میخوام هماهنگ باشههمس ...

دختر شد چیکار میخوای بکنی برا بچه بعدیت 😂😂محمد رضا هم خوبه بنظرم

کاربری ۴ اممممم😑

وااااقعا هیچی بیشتر از پوریا به پارسا نمیادمن بودم جای شما، همینو میذاشتم. داشته باشید چی میشه خب؟یا ...

اسم پسر جاریم اصلا نمیشه 😂😂

دختر شد چیکار میخوای بکنی برا بچه بعدیت 😂😂محمد رضا هم خوبه بنظرم

دومی خدا خواسته شد دختر ک پناه پرنسا نورا کلی اسم کنار گداشته بودم😂😂پسر سخت شد انتخاب.

محمد رصا اسم پسر برادرم 

دومی خدا خواسته شد دختر ک پناه پرنسا نورا کلی اسم کنار گداشته بودم😂😂پسر سخت شد انتخاب.محمد رصا اسم ...

انقدر تو فامیلتون محمده تو دنیا  نیست 😂😂 بخدا فقط اسم خودت فکر کنم محمد نبوده 

کاربری ۴ اممممم😑

محمدآریامحمد احسان محمد دنیا😂

محمد دنیا اخه😂😂

انقدر تو فامیلتون محمده تو دنیا نیست 😂😂 بخدا فقط اسم خودت فکر کنم محمد نبوده

دقیقا محمد صدرا رصا حسن حسین معین متین اووووو.

تزمون این بود مثلا گفتن کدوم محمد میگیم محمد متین بچه اسماشون قاطی نشه😂😂😂

محمدهیرسا.تو دهخدا هم هیرسا معنی شده به پارسا.

اسم قشنگی ممنون