2777
2789
عنوان

اسم ست محمدپارسا

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 60 پست
فقط محمدپاشا 🫠

واسم مربع امد شکلک متوحه نشدم دوست داشتین یا ن برا منم جالب نی شبیه هندیا میشه😂

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

محمد صدرا .

داریم حیف. خیلی اسم قشنگی

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
محمد پارسا قشنگترین اسم دنیا😍

😍😍😍😍

محمد یاسین

با فامیلیش هم ست شه قشنگتر نمیشه؟؟

منم اسم دومی محمد پارسا گذاشتم بعضیا مسخره میکنن ولی اکثرا خوششون میاد

نطر خودت مهمه عزیزم.پسرم ۱۰ سالش کاملا راصیم از اسمش ولی دومی خیلی سخت شد.از اولم دوست داشتم اسم بجه هام ست شه.

واسم مربع امد شکلک متوحه نشدم دوست داشتین یا ن برا منم جالب نی شبیه هندیا میشه😂

خوشگله من خوشم اومده پاشا بزار دقت کنم ببینم هندی رو مایا ماسقیا هست یا نه شاید باهات همنطر شدم .چدن گفتی ست باشه با محمد پارسا گفتم .

چرا عزیزم. ولی اونجوری با محمد جور در نمیاد. مثلا پوریا ، پرهام ، پدرام

درست همین انتخاب خیلی سخت کرده.

کلی اسم دختر پیدا کرده بود خوشگل مشگل خواست خدا پسر شد

خوشگله من خوشم اومده پاشا بزار دقت کنم ببینم هندی رو مایا ماسقیا هست یا نه شاید باهات همنطر شدم .چدن ...

بله ست میشه .پاشا خالی خوب با محمد  ی طوری نیست؟

اولی دو اسم بوده نمیدونم جرا دلم رصا نمیده دومی تک بزارم  .دوست دارم از همین انتخاب اسم همیشه هنه چی با انصاف عدالت باشه😂😑

محمد آرتا😐😂

نخند اسم بدی نیست😂

محمدارسام 🤔خوب هااا ن؟

بله ست میشه .پاشا خالی خوب با محمد ی طوری نیست؟اولی دو اسم بوده نمیدونم جرا دلم رصا نمیده دومی تک ب ...

بچه خودته بچه دوم ؟خوب باید ببینی کدوم اسم بدلت میشینه .محمدنزاری چی میخوای بزاری کدوم اسم .

نخند اسم بدی نیست😂محمدارسام 🤔خوب هااا ن؟

نه آرسام خوب نیست به پارسا نمیاد

باید اسمی انتخاب کنی که به آ ختم بشه

همون آرتا خوبه ها هم وزن پارسا هم هست 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره