2777
2789
عنوان

آزمون سرایداری

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 34 پست
واقعی داری میگی کدوم محله؟به نظرم بد نیست فقط خیلی بد تو فرهنگ ما جا افتاده

به خانوادم گفتم گفتن اینکارو نکنی آبروت میره

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

الان ثبت نامش شروع شده؟؟

فکر کنم امروز آخرین مهلته

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم پس شرکت کن چون هم خونه هم بوفه رو بهشون میدم ولی تمیزی کلاس ها و مدرسه هم باهاشونه

سه ساله دانشگاه میخونم با شهریه بالا😑

امروز آخرین فرصته .سرایداری عار نیست خودم که دبیر شدم گهگاهی میگفتم سرایداری بهتره چون دبیری یا آموزگاری اعصاب میخواد و حقوقشون هم با معلما تقریبا برابر شده .بعدشم خیلیها لیسانس گرفتن ولی بیکارن یا دنبال کار آزاد رفتند .

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

امروز آخرین فرصته .سرایداری عار نیست خودم که دبیر شدم گهگاهی میگفتم سرایداری بهتره چون دبیری یا آموز ...

ترم هفتم و شهریه هام خیلی زیاااده 

دلم‌میسوزه به این همه وقت و هزینه 

ولی قبولی و آموزگار و دبیری فکر میکنم سخته هر چند اینم با پارتیه

خانمی سایت ثبت نامشو بی زحمت میفرستی؟

عزیزم تو گوگل سرچ کن 

یا برو کافینت

ترم هفتم و شهریه هام خیلی زیاااده دلم‌میسوزه به این همه وقت و هزینه ولی قبولی و آموزگار و دبیری فکر ...

توی آزمون من که پارتی ندیدم ولی توی مصاحبه چرا ولی این(پارتی) بیشتر برای جاهایی تعداد کم میخوان صدق میکنه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

توی آزمون من که پارتی ندیدم ولی توی مصاحبه چرا ولی این(پارتی) بیشتر برای جاهایی تعداد کم میخوان صدق ...

اره پارتی کلا تو مصاحبس 

شما میتونید درباره منابع و نحوه مطالعه و سوالاتی راجب آزمون آموزگاری منو راهنمایی کنید ؟

کافی نت الان نمیتونم برم .گوگلم سایتای مختلف میاره

اول سرچ کن آزمون سرایداری 

بعد برو تو سایت هیوا

توی یک کادر آبی نوشته ثبت نام عادی

فکر کنم همون باشه

اره پارتی کلا تو مصاحبس شما میتونید درباره منابع و نحوه مطالعه و سوالاتی راجب آزمون آموزگاری منو راه ...

منابع عمومی که فرق نمیکنه و تخصصی هم کتابهای درسی راهنمای معلم هست .اگر منابع عمومی میخوایید میتونم کمکتون کنم

منابع عمومی که فرق نمیکنه و تخصصی هم کتابهای درسی راهنمای معلم هست .اگر منابع عمومی میخوایید میتونم ...

اختصاصی چه کتابهایی هست ؟ 

به نظر شما قبولی در آزمون استثنایی راحت تره و رقابتش کمتره ؟ 

من سابقه ندریس ندارم و قبکلی آپوزگاری برام سخت میشه