امروز آخرین فرصته .سرایداری عار نیست خودم که دبیر شدم گهگاهی میگفتم سرایداری بهتره چون دبیری یا آموزگاری اعصاب میخواد و حقوقشون هم با معلما تقریبا برابر شده .بعدشم خیلیها لیسانس گرفتن ولی بیکارن یا دنبال کار آزاد رفتند .
کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21
ترم هفتم و شهریه هام خیلی زیاااده دلممیسوزه به این همه وقت و هزینه ولی قبولی و آموزگار و دبیری فکر ...
توی آزمون من که پارتی ندیدم ولی توی مصاحبه چرا ولی این(پارتی) بیشتر برای جاهایی تعداد کم میخوان صدق میکنه
کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21
اره پارتی کلا تو مصاحبس شما میتونید درباره منابع و نحوه مطالعه و سوالاتی راجب آزمون آموزگاری منو راه ...
منابع عمومی که فرق نمیکنه و تخصصی هم کتابهای درسی راهنمای معلم هست .اگر منابع عمومی میخوایید میتونم کمکتون کنم