2777
2789

به نظرتون من تا کی می تونم با این آدم زندگی کنم...یه آدم کاملا پرو......و هیچ وقت کنارم نبود...همیشه هر جا رفتم تنها بودم...فقط دلیل موندم 2تا دخترانم بودن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی جرا اینجوریه؟ کلا خونه خودشون نمیمونن میرن جایی دیگه، من خودم میشناسم یکی هست زن و بچه داره  میره پیش یه مرد مجرد دیگه حتی تا ده شب هم میمونه و فقط هم بیست و چهارساعته مواد میکشه دیگه چی بشه بخوابه وگرنه تا موقعی که بیداره درحال کشیدن هست میخواستم بدونم چرا میخوان تنها باشن پیش زن و بچه نباشن با اینکه زن و بچشم میدونن.

رفیق باز هم هست...

فقط متوجه میشم تنهایی نمیتونن بکشن بهشون مثلا لذت نمیده مثل م ش ر و ب خورها که چند نفری دور هم باید باشن یکی هم اینکه بیشتر بخاطر اینکه زنهای معتاد دیگه میان اونجا باهم میکشن بخاطر این بعضی موقعها یه هفته دوهفته هم نمیره خونه خودش  بعداز این مدت اگه هم بره یه جندساعتی میره. کلانصف روز یا شب میره صبح میاد بعدازهمون یه هفته ده روزمنظورمه، نمیدونم دیگه چرا زن و بچه شون رو ول میکنن و اصلا هم اهمیتی نداره براشون اونا تنها باشن مریض بشن کاری داشته باشن اصلا،فقط به فکر خودشون هستن و چندتا آدم مثل خودشون دورشون باشه و مخصوصا زن  موادشون. و مصرف کنن دیدم که دارم میگم باور کن اون زنهایی که میان بدتر و معتاد تر از خودشون هستن.