2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو چن وقته ازدواج کردین ؟ اول ازدواج چجوری بود ؟بیشتر بحثاتون سرچی هست؟ تا راهنماییت کنم

سی سال.قبلا لال بودم.الان سه ساله قطع رابطه با چندتاشون.ولی خوش یه تنه همه رو جبرانه.

ببین سعی کن تمرکزت رو بزاری رو خودت 

اگ قبلا بددهنی میکردی یا زود عصبی میشدی و اینا ..

دیگ باید خانوم بشی د خودتو کنترل کنی ..حرفاتو سنجیده بزنی ..نیاز نیست هر دیقه بهش محبت کنی ..

همین ک مهربون باشی .مواظب حرفات باشی ..

ب سر و وضعت رسیدگی کنی 

ب خونه زندگیت رسیدگی کنی 

اون جذبت میشه

وای شوهر منم همینه

دیدی چه آدم حرص میخوره.مادر جاریم فوت شد.رفتیم شهرستان.مادر من آسمانی شد.تسلیت تلفنی شبیه دعوا.تو یه شهریم و فامیل نیومدن تسلیت بگن.جالبه آقامون میره سوار ماشینشون میشه.

ببین سعی کن تمرکزت رو بزاری رو خودت اگ قبلا بددهنی میکردی یا زود عصبی میشدی و اینا ..دیگ باید خانوم ...

اگه نشد چی چون یه دوماه اینجوری بودم اوکی نشد مثلا نه بیرون ن خرید نه محبت تنهابی ام نمیزاره برم بیرون خسته میشم تو خونه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
دیدی چه آدم حرص میخوره.مادر جاریم فوت شد.رفتیم شهرستان.مادر من آسمانی شد.تسلیت تلفنی شبیه دعوا.تو یه ...

والا حق داری اجی عجب ادمایی ان

اگه نشد چی چون یه دوماه اینجوری بودم اوکی نشد مثلا نه بیرون ن خرید نه محبت تنهابی ام نمیزاره برم بیر ...

ببین وقتی میاد سمتت برا رابطه 

وقتی داخل بغلشی 

با لحن آروم بگو میشه فردا بریم خرید ..یا بگو خیلی حوصلم سر رفته..کاش باهم میرفتیم فلان جا 

خب اینم یه امتیاز مثبت هست برا تو ..میتونی با رابطه جنسی با عشوه گری های زنانه و خلاصه حرفای قشنگ حی ...

ببخشیدا فقط اینکه ارضا بشه مهم براش نر

ببین عزیزم تو دیگ باید قلق شوهرت دستت اومده باشه ..

میگی شرایط طلاق ندارم و چندبار کارتون ب دادگاه کشیده شده و بازم دعوا کنی .لجبازی کنی .

همه چیو بدتر میکنی. ازت رو برمیگردونه ..

فقط با مهربونی و سیاست جلو برو ..

موقع رابطه بهش بگی .زود خر میشه 

ببین وقتی میاد سمتت برا رابطه وقتی داخل بغلشی با لحن آروم بگو میشه فردا بریم خرید ..یا بگو خیلی حوصل ...

میگه هیچی نگو 😞

ببین سعی کن تمرکزت رو بزاری رو خودت اگ قبلا بددهنی میکردی یا زود عصبی میشدی و اینا ..دیگ باید خانوم ...

ممنون.همین بودم.الان بی اعصاب شدم.ولی به خاطر بچه ها مجبورم زندگی رو گرم نگه دارم.