2777
2789
ممنون.همین بودم.الان بی اعصاب شدم.ولی به خاطر بچه ها مجبورم زندگی رو گرم نگه دارم.

اره باید کنترلت ببری بالا 

برا خودت وقت بزار 

یه دمنوش ارامبخشی چیزی 

یا اینکه عادت کن هر وقت عصبی هستی آیت الکرسی بخونی .صلوات بفرستی ..همیشه خوش اخلاق باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چرا اینقد نچسب و بداخلاقه ؟ ینی اصلا تو رو خرید نمیبره؟ نمیزاره تنهایی بری؟ پول نمیده ؟

پول بابد بختی میده ن تنها نمیزاره برم

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
پول بابد بختی میده ن تنها نمیزاره برم

یه مدت مهربون باش 

خرت میشه 

نیاز نیست همش محبت کنی ‌ک خیال کنه نقش بازی میکنی ..

و اینکه یه جوری باش ک بهت اعتماد داشته باشه ..شک نداشته باشه ممکنه طلاق بگیری ولش کنی 

یه مدت مهربون باش خرت میشه نیاز نیست همش محبت کنی ‌ک خیال کنه نقش بازی میکنی ..و اینکه یه جوری باش ک ...

باش گلم ممنون از راهنماییت 

اگه اینا ج نداد دیگه بیمحلش میکنم

باش گلم ممنون از راهنماییت اگه اینا ج نداد دیگه بیمحلش میکنم

بنظر من تو یه مدت مهربون بشو 

بزار خوب عادت کنه ب مهربونیت 

دیدی جواب نمیده ..دیگ کم کم سرد بشو و یکمی بی محلی ..نه اینکه بی احترامی کنیا ..فقط سکوت کن مثلا .سرسنگین باش یکم ..

اینجوری دیگ خودش میاد سمتت 

دقیقا

ما زنها حقمونه بد باهمون رفتار بشه.میدونی چرا؟چون از اول از حق واجب خودمون گذشتیم.الان دیگه دیده نمیشیم.و دلمون میشکنه وقتی بر عکس نتیجه میبینیم.کم کم و نا محسوس اولویت اول خودت.باش.چندین سال عین گدا سر چهار راه پوشیدم.همش بنایی تو خونه ای ساکن باشی بدون آب و برق گاز.کل کارای اداری و شهرداری.پیاده و با کالسکه دو دو قلو دو ساله طی کردم.کنار ریخت و پاش برای خانواده اش با لبخند اون.خسیسی و اخمش برا ما.

بنظر من تو یه مدت مهربون بشو بزار خوب عادت کنه ب مهربونیت دیدی جواب نمیده ..دیگ کم کم سرد بشو و یکمی ...

دقیقا همینه ممنون گلی دستت درد نکنه

ما زنها حقمونه بد باهمون رفتار بشه.میدونی چرا؟چون از اول از حق واجب خودمون گذشتیم.الان دیگه دیده نمی ...

میفهممت اجی لعنت ب این مردای زبون نفهم

من واقعا گیج شدم دیگه از محبت کردن و بیجواب بودنش

بی حاشیه زندگی کنید 

اینقد سرتون تو لاک همدیگه نباشه که دائم دعوا بینتون پیش بیاد 

مشکل ماها اینه که وقتی ازدواج میکنیم فکر میکنیم همدیگه را خریدیم 

و واسه خودمون اصلا وقت نمیذاریم و اصلا هم اجازه نمیدیم همسرمون هم واسه خودش وقتی بذاره 

و جالبه که همش میخوایم بچسبیم بهشون درحالیکه هرچی بیشتر میچسبیم بیشتر دعوا میکنیم😕یکم بی دردسر و بی حاشیه زندگی کنید