2777
2789

تا الان رشتم ریاضی بوده و از تیر تا الان خوندم ولی علاقه ای به رشته های آیندش ندارم

می خوام برم خر بزنم کنکور هنر بدم😂😭

کنکور هنر به چه دردی میخوره اخه؟ بهترین رشته رو داری بعدا پشیمون میشی همه ی بهترین دانشگاه های ایران فقط از ریاضی میگیره اونایی که فنی میخونن بعدا پشیمون میشن کاش ریاضی میخوندیم چون بازار کار رو هم کسایی که از ریاضی میرن مهندسی تصاحب میکنن مهندسی نفت شیمی کامپیوتر فیزیک عمران و همه چی

کنکور هنر به چه دردی میخوره اخه؟ بهترین رشته رو داری بعدا پشیمون میشی همه ی بهترین دانشگاه های ایران ...

آخه دروس خیلی خشک و منطقی ان

الان بیس ریاضیاتم خوبه ولی خب از فضای مهندسی دانشگاه خوشم نمیاد :(

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه دروس خیلی خشک و منطقی انالان بیس ریاضیاتم خوبه ولی خب از فضای مهندسی دانشگاه خوشم نمیاد :(

پس اینده برو فروشنده تو لباس فروسی شو 😂 بعدشم کجای مهندسی خشک و منطقیه؟

پول بخای باید همه چیو تحمل کنی که بهش برسی

پس اینده برو فروشنده تو لباس فروسی شو 😂 بعدشم کجای مهندسی خشک و منطقیه؟پول بخای باید همه چیو تحمل ک ...

نه اصلا پولی در کار نیست

الان دوستم که دختره برق شریف خونده و دقیقا فروشنده ی لباس هست :)

وضع اقتصادی توی همه رشته ها ناجوره

مادر دوستمم شیمی خونده بود و توی پتروشیمی همکار مردش رو راه دادن و تبعیض جنسیتی داشتن

نه اصلا پولی در کار نیستالان دوستم که دختره برق شریف خونده و دقیقا فروشنده ی لباس هست :)وضع اقتصادی ...

😂 خب نخون چرا منو میزنی

من هرکی دیدم از دانشگاه های موفق الان یه کسب و کار غول داره 

فکر کنم منظورش از برق شریف پیام نور دوقوز آباد بوده 😂