2777
2789
عنوان

مامانا لطفا یه لحظه بیایین خواهش

110 بازدید | 11 پست

سلام من پسرم تازه متولد شده ..شیرخودمو میدم چی بخورم که نی نی وزنش زیاد بره بالا حرف نشنوم از مادر شوهرم که در ضمن خالمم هستن با شماتتشون کمک کنید اگه میدونید

همه چیز رو میشه عوض کرد به جز ذات خراب  

با حرف دیگران چیکار داری بذار بگن. 

حالا بچه تپل بشه اضافه وزن بگیره میان میگن چقدر دادی خورده که الان وزنش اضافه ست. 

واسه افزایش شیر خودت ومقوی بودنش سوپ و آبگوشت و قطره شیر افزا بخور.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه بچت دختره رازیانه دم کن بخور که شیرتزیاد شه اگه پسره رازیانه نخور بعدا واسش مشکل ایجاد میکنه 

واسه قوی شدن شیرت ابگوشت و ماهیچه بخور برگ تربچه هم واسه شیر خوبه 

من خودم چن روز اول اصلا شیر نداشتم گالاکتومید خریدم خوردم معجزه کرد توام حتما بگیر عالیه

اصلا نگران وزن گیری نباش مهم سالم بودن بچته من بچم کم کم وزن میگرفت مورد بعدی اینکه من کنجدو شیرو صشکر یا عسل قاطی میکردم اونم خوب بود اما مواظب باش خیلی چیزایی که طبعشون گرمه یا طبعشون سرده نخوری متعادل بخور

ادمک لال نباش پرو باش  
عزیزم اگه بچت دختره رازیانه دم کن بخور که شیرتزیاد شه اگه پسره رازیانه نخور بعدا واسش مشکل ایجاد میک ...

عزیزم گالکتومید واقعا شیرتونو زیاد کرد ؟ 

من بین گالاکتومید و شیر خشک ترومام موندم کدومو بگیرم شیرم کمه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم