loosii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 2237 عنوان کسی التهاب شدید رحم داشته 57 بازدید | 9 پست چکار کردید خوب شدید؟من نوبت کلپو بهم داده دکتر توی پاپ زده التهاب شدید و تغییر سلولی نامشخص 1404/09/09 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepinam عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 2715 نمونه برداری کردن دیدن سرطانی نیس و با حذف شیرینی جات و رعایت بهداشت عفونت رو کم کردن انتی بیوتیک خوردم اب فراوان خیلی کم شدش
loosii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 2237 نمونه برداری کردن دیدن سرطانی نیس و با حذف شیرینی جات و رعایت بهداشت عفونت رو کم کردن انتی بیوتیک خو ... عزیزم توی پاپ مشکوک بودی که نمونه گرفتن؟خارش داشتییعنی همون اول فریز نمیکننآخه من اچ پی وی نوع ۳۳هسنم..پارسال ۵۳بود امسال رفتم اینو زدهگیج شدم
sepinam عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 2715 عزیزم توی پاپ مشکوک بودی که نمونه گرفتن؟خارش داشتییعنی همون اول فریز نمیکننآخه من اچ پی وی نوع ۳۳هسن ... نه فقط زده بود التهاب شدید توی هیستروسکوپی هم ک خواست نمونه برداره داخل رحمم سرویست مزمن بود بخاطر همون التهاب شدیده
loosii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 2237 نه فقط زده بود التهاب شدید توی هیستروسکوپی هم ک خواست نمونه برداره داخل رحمم سرویست مزمن بود بخاطر ه ... من یکم نگرانم..البته ماما گفت نگران نباش بعد کلپو دکتر دارو میده..پارسال سین یک بودم محدود...الان تو پاپ زده تغییر نامشخص سلولینوبت داد برای ده روز دیگهمن خیلی ب خودم رسیدم واکسن مکمل انتظار نداشتم تو پی وی مثبت بشه
sepinam عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 2715 نگران نباش راس میگه اکثرا این طورین خانوما من تو اون یکی ماه ک ج نمونه برداری بیاد مردم زنده شدم سخت میگذره ولی همین استرس و نگرانی بدتر میکنه شرایط رو الکی نگران نکن خودتو فقط توصیم بهت پیش متخصص یا فوق تخصص کار بلد برو
loosii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 2237 نگران نباش راس میگه اکثرا این طورین خانوما من تو اون یکی ماه ک ج نمونه برداری بیاد مردم زنده شدم سخت ... همین خیلی معروفه..پیش خودش جراحی میوم کردم..
sepinam عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 2715 همین خیلی معروفه..پیش خودش جراحی میوم کردم.. خب پس الکی خودتو نگران نکن
loosii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 2237 خب پس الکی خودتو نگران نکن مرسی مهربونممن فقط ۹تومن ۳ بسته نواکسا خریدمامروز ی نوع دیگه تجویز کردهدلم میخاد بدونم اینایی که دفع میکنم چی خوردن