2777
2789
عنوان

از شهید معجزه دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 96 پست
مرسی عزیزم شهید مغفوری هم شهریم هست خیلی حاجت میده سر مزارش خیلی خیلی شلوغه

کدوم شهرید ؟ کاش منم بتونم برم سر قبرشون مهربونم رفتی میشه برای منم دعا کنی ؟اسمم فاطمه هست 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری ؟ چی نذرش کردی؟

بهش گفتم کمک کن آلوده به گناه نشم هر غلطی نکنم واقعا از خودم تعریف نمیکنم خدا شاهده از وقتی بهش رو آوردم چشام ک به عکسش میوفته روم نمیشه حتی به گناه کردن فکر کنم و پدرم چهار سال پیش مصاحبه وکالت داشت با این که هیچ چیزی  به خاطر مشکلات نشده بود بخونه رفت پیش حاج قاسم و ازش درخواست کمک کرد تو همون آزمون مصاحبه بهش گفتن قبولی و البته پدرم هم قبلش با خادم حاج قاسم تو ی راه تصادفی آشنا میشه و بهش میگه هر چی می خایی به حاج قاسم بگو واسطه بشه غیر ممکنه کمکت نکنه و البته واسطه شد واسطه بین من و خدا هم شد

بهش گفتم کمک کن آلوده به گناه نشم هر غلطی نکنم واقعا از خودم تعریف نمیکنم خدا شاهده از وقتی بهش رو آ ...

خداروشکر عزیزم 

التماس دعا

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

حتما عزیزم دلم به نظرم خودتم به حرم امام حسین هم زنگ بزن

دو ماه دست به دامنشونم ولی انگارمن رو سیاه وفراموش کردن جوابمو نمیدن ازشما عزیزان التماس دعا دارم

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
شهدا مقام بالایی دارم وزنده هستن

من هم برای شهدا احترام قائلم، اما قدرت و اختیار فقط دست خدا هست اش. از انسان فوت‌شده نمیشه انتظار دخالت در امور  رو داشته باشیم قدرت دادن به انسانها منطقی نیس

دو ماه دست به دامنشونم ولی انگارمن رو سیاه وفراموش کردن جوابمو نمیدن ازشما عزیزان التماس دعا دارم

شک نکن امام حسین ضامنت میشه حتما حکمتی تو کاره عزیزدلم ما هم بنده خدا هستیم خیلی حقیر از امام حسین اما چشم صد تا صلوات واسه گل دخترت می‌فرستم