2777
2789
ماالان یک هفتس درگیریم بدن دردوتب ولرزشدیدوسرفه واستفراغ و...چندباردکتررفتیم فرقی نکرده من نمیدونم چ ...

من که اگه فردا تعطیل نباشه نمیفرستم تا کامل خوب بشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های من اشتهاندارن شب تاصبح بخاطرسرفه بیدارن

پسر منم اصلا اشتها نداره هیچی نمیخوره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من گرفتم شاید باورت نشه ولی با بستنی خوب شدم

خدایی منم شنیدم میگم سرفه هم داشتی

اره شدیدددد

منم بگیرم سرفه هام خیلی درد داره از تو انگار چنگ میزنن به قفسه سینه ام

پسرم ی هفته است فقط ابریزش بینی داره از علایم اتفولانزاست؟؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
اره 😭بعدش خیلی بده از همین الان دارو بخور چرک خشک کن سرما خوردگی من جون از دست و پام رفته سرفه وحشت ...

وای الهی.انشالله زودترخوب میشی گلم.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪