2777
2789
عنوان

روم نمیشه از شوهرم پول بگیرم برا تولد برادرزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 26 پست
چرا نباید برا خانوادش چیزی بگم ؟؟

چون آدم بده میشی.

باید غیر مستقیم انقدر خرج تراشی کنی. از قسط قرعه کشی گرفته تا دکتر پوست و باشگاه و فلان. که نتونه برا خانوادش زیاده روی کنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا روت نمیشه؟

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

نمیشد دیگه زیاده روی میکرد حاضر بود از خرج من بزنه برا اونا

انقدر ریز ریز زیر گوشش بخون که نتونه باهات مخالفت کنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بگو فرق چندغاز کادو تولد دادن که دعوتیم با این خرج کامل بقیه دادن رو نمیفهمی دیگه پس خری!

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اخه رک نمیگه رک جوابشو بدم با یه حالت چهره منظورشو رسوند

بگو چیه لب لوچه کج میکنی؟ نکنه سکته کردی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اونقدم خوب نیستاا ولی وظیفش شده کمک به بقیه حاضره نزول کنه ولی خرج مادرش کم نشه

زنی ک زیادی فکر جیب شوهرش باشه نتیجش همینه متاسفانه درک نمیکنن مردا

شما یکم هر ماه یا چند ماه یبار یکم واسه پس انداز کن. کم کم

زنی ک زیادی فکر جیب شوهرش باشه نتیجش همینه متاسفانه درک نمیکنن مرداشما یکم هر ماه یا چند ماه یبار یک ...

ن من اصن مظلوم نیستم ولی زورم نمیرسه خب بمن زیاد نمیده میگم طلا میگه ندارم غذا و اینام صرفه جویی نمیکنم ولی از یه حدی بیشتر نمیزاره زرنگه 

عقیدش اینه مادرم شیر بهم داده تا زنده است باید خرجشو بدم کاریم به بقیه ندارم