2777
2789
عنوان

رابطه قهر کات

107 بازدید | 8 پست

بچها من با یع پسر خر شخصیتش عصبی مرخاشگره ی سال تورابطم ۶بار بهم زدیم هربار بلاک میکرده یا حداقل میگفته نمیخوام رابطه رو این سری بابت سردی هاش خودم رفتم و ی حرفی زدم ک ب غرورش خیلی برخورد زشت بود بعد ی هفتع همینجوری پیام دادم اما ۴روزه سین نمیکنه سکوتش داره دیونم میکنه خودش مقصر بود ک من اون حرفو بهش زدم بخدا 

همیشه بلاک میکرد میگف پیام نده

بعد ی ماه از بلاک وا میکرد دوبارع برمیگست

الان ینی چی چیکار باید بکنم ک خودش بیاد ک منم تلافی کنم بنظرتون بازم برمیگرده چون رفتارش عجیبه. این سری ن بلاک ن هیچ فقط سکوت

راحل بدین سرزنشم نکنید من دوسش دارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خط اولو خوندم گفتم برا ارامش اعصابتم ک شده دختر چیزی نگو🧘🏿‍♀️💅🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اگر حرف کوبنده ای بهش زدی ک شخصیت و رفتارشو دقیقا توصیف میکرده ، پس این سکوت میتونه برگ برنده ای برای تو باشه، الان قدرت در زمین توئه، ولی اگر پیگیرش بشی خیییلی بد باخت داده ای، حالا ک حقیقت رو کوبیدی تو صورتش، پس بکش کنار تا متوجه بشه ک تو رو از دست داده و خودشو یکم اصلاح کنه، ن ک خودت بیفتی دنبالش و بازی رو خراب کنی،خویشتن دار باش 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊