2777
2789

بله

من با کم خوردن تو یکماه 5 کیلو کم کردم

اینجوری ادامه بدم تو 6 ماه میشه 30 کیلو😅

چندتا نکته رعایت کردم خواستی بهت بگم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصل کاهش وزن به رژیمه

ورزش سی درصد ماجراست

ولی خب بدن خوبی تحویل نمی گیری

بدنت شل میشه و افتادگی میاره خصوصا باسن و بازو

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

میشه همه چیزو توضیح بدیچندکیلو بودی رژیمت چطور بود چندوقت طول کشید اراده تو چطور نگه داشتی

خواهرم نزدیکای صد بودم 

توی چهار ماه با حذف کردن برنج و خوراکی و با کم کردن نون تونستم بشم ۷۰ ، 

ولی خب ضرر های خودشو زده متاسفانه 

👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑

بله حتما مایلم بگیلطفا وزنتو هم بگو

73 بودم

الان 68 شدم تو یکماه

نکات👇

یک ربع قبل و بعد و حین غذا خوردن هیچ گونه نوشیدنی نخور هیچی

صبح ها ناشتا یه قاشق غذا خوری دانه چیا بریز تو یه لیوان آب بذار آماده شه چند قطره هم آب لیمو طبیعی بهش اضافه کن و بخور؛ یه لیوانم قبل خواب بخور

دانه چیا عالیه

آب زیاد بخور در طول روز

سعی کن شبها از ساعت 8 و 9 دیگه چیزی نخوری و صبح ها هم تا میتونی دیر تر صبحانه بخور ؛ مثلا اگه 8 شب تا فردا 10 صبح فست باشی خیلی عالیه

من با اینکه بچه شیر میدم تا 12 فست هستم میتونی مایعات بدون کالری بخوری

دیگه اینکه اگه میتونی شیرینی و فست فود و نوشابه اینا رو حذف کن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️