2777
2789
عزیزم شما ک ماشاالله پزشکی باید بدونی ک ژن هوش عمدتا از مادر ارث میرسه. مادربزرگ باهوشی داشتید مادرت ...

هوش عزیزم مالتی بکتریاله روی کروموزوم X یا میتوکندیال نیست که!!!! بحث جو خونه که مادر میسازه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم شاغلم البته ولی زمان مدرسه زیاد میدیدم ، دوستم مادرش شاغل بود ، ناهارش ساندویج کثیفای مدرسه بود و منی که مادر خانه دارم باناهار خونگی منتظرم بود ،  حالا کدوم یکی ازما برای یادگیری مستعد تر بود ؟ طبیعتا من پس مقایسه ی خوبی نبود 

نمیشه  این  طور نظر داد کاملا  منطقی نیست درصدی از موفقیت بچه به طرز فکر وسطح سواد پدر ومادر بستگی داره درصدی به وضعیت اقتصادی ولی حدود شصت درصدش به خواست وهوش وعلاقه ی خود فرزند .شاغل  بودن یا نبودن مادر ربطی به موفقیت فرزند نداره سطح سواد وطرز فکر اثر گذار هست چه بسیار مادران باتحصیلات عالی وخانه دار که باعث موفقیت  فرزندشون شدند با این وجود نمی توان کلا نظر داد 

حرف شما درست محیط خیلی تاثیر داره

ولی ممکنه مادری خانه دار باشه و خیلی وقت زیادی برای بچه اش بزاره و موفق بشه

ما برعکسشو دیدیم چه خانه دار چه شاغل که وقتی به بچه اهمیتی ندادن بچه هم موفق نشده

درکل نمیشه نظر کلی داد

این حرف شما نیازمند کلی تحقیق و داده آماریه

نه فقط شما که یک جامعه خیلی کوچیک اطراف خودتو دیدی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یکی رو میشناسم که مادرش روستا زندگی میکنه بیسواده پسرش جراج شده

یکه مادردیگه تو روستایی زندگی میکنه که ۱۰۰ کیلومتر با شهر فاصله داره ولی هر هفت بچه ش تحصیلات عالیه دارن همه دکتر مهندس وکیل اکثرا مادرای دور و اطراف من سواده کمی دارن و خانه دار هستن ولی بچه هاشون همه دکترا و فوق لیسانس دارن با شغل و پست عالی اگه میشد تا صبح برات مثال میزدم

نه نمونش پسر خالم مامانش شاغله هیچی نیاورد

من مامانم شاغل نبود قبول شدم رشته ی خوب 

البته من بابام خیلی تحصیل کرده بود و شغل خوبی داشت

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

استارتر یه مدرسه بودیم 

منم فرزانگان شیراز بودم 

ولی حالا  جدا از این حرفا تو تیزهوشان 90 درصدمون مادرامون شاغل بودن علتش هم مشخصه مادر تحصیل کرده و شاغل دید بهتری میده به فرزندش واسه تصمیم گیری و زندگیش

She is working on a bio…

حرف شما درست محیط خیلی تاثیر دارهولی ممکنه مادری خانه دار باشه و خیلی وقت زیادی برای بچه اش بزاره و ...

این درسته ولی مهم دیدگاهه 

اکثر خانمای شاغل تحصیل کرده تر از خانمای خانه دارن 

و ادمای تحصیل کرده دید بهتری به زندگی دارن غالبا

بهتر میتونن تربیت کنن

She is working on a bio…

پسر من یازدهم هست فقط دیدم کسایی که پدر و مادرشون پزشک هستن بشدت سطح هوشی بالایی دارن اصلا همه چیشون عالیه مخصوصا اگر مادرشون پزشک باشه 

بقیه ی شغلها راستش مثل بقیه هستن تفاوت خاصی ندیدم اصلا