2777
2789
چه ربطی دارهمن کی گفتن مامانم خاله هام خوب بقیه پیف :/

فقط مادر نیست گاهی تحصیلات پدر و محیط فرهنگی ک بوجود میاره باعثش میشه مثل خونه ما 

پدرم معلم بود مادرم کم سواد خانه دار 

مدل رفتاری و قوانین و حرفهای بابام خ خ تاثیر داشت تو درسخون شدن ماها 

البته ما ۴تا بودیم منو خواهرم درسخون شدیم اون دوتا متوسط 

فک کنم‌ مادر شما هم ی چهارچوب‌های خاصی گذاشته ن صرفا شاغل بودنش دلیلش نیست ی مدل بخصوص رفتاری هست ک باعث میشه بچه ها درسخون بشن 

شما پزشکی؟

اینترنم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا حد زیادی قبول دارم معمولا خانواده هایی ک تحصیل کرده هستن به درس بچه هاشون بیشتر اهمیت میدن

این هست که برخی خانواده های که از سطح علمی بالا، شغلی علمی و رفاه ببشتر برخوردن امکانات بیشتری هم در اختیار بچه هاست و هم بچه ها تشویق میشن درس بخونن، ولی جامعه آماری و ادعای استارتر خیلی عجیب بود! 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

موفقیت یعنی تحصیلات دیگه پول که با دزدی هم میشه به دست اورد

اینا همش نسبیه.

با تحصیلات باشی ولی رضایت شغلی و مالی نداشته باشی خودت رو موفق نمی دونی.

معلمای سمی پسرم چقدر تو گوششون می کردن که درس به دردتون نمی خوره برید کار یاد بگیرید. ما رو ببینید الان چی داریم؟ یه ماشین درست حسابی هم نداریم . بله اینجوریاس. اونا که باید تحصیلات رو موفقیت بدونن خودشون دارن نفی می کنن

خودم محیطی درس خوندم ک تحصیلاتی نداشتن خانوادم ولی خب همین باعث شد از خیلی مسائل دور بمونم بخاطر اگاهی نداشتن ...از طرف دیگه خانواده همسرم شاغل بودن مادر باعث شد با هزار ترفند بچه هاشو ب جایی برسونه سپردن ب همکارانش برای استخدامشون ده جا زنگ زدن برای پیش بردن تحصیل بچشون نمره بده فلان کلاس هست ببر بیار به هزار جور پارتیو کمک ب جایی رسیدن در حالی که تو خانواده ی من فقط خودم بودمو خواهر برتدری که اونا هم محصل بودنو از همه ی این قبیل مزایا ب دور جتی یک بار هم هیچ کلاس یا کتاب کمک درسی  تهیه نشد برامون...اینکه کجا و تو چه خانواده ای بدنیا می آییم جبر کامله این قبیل قیاس ها بی معرفتیه

خب مامانت و خاله هات تربیتشون تقریبا یکی هست و خودشون هم تو یه خانواده بزرگ شدن،چون شاغل هستند حتما ...

نه داییم از هممون پولدارتر بود نمایندگی اسکچرز اصل داره ولی دوتای بچه هاش بیکار انقدر دنبال کار گشتن آخر برگشتن مغازه باباشون شاگردی میکنن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نه همیشه هم این جوری نیست

حتی ممکنه برعکس هم بشه خصوصا اگه مادر شاغل باشه و پدر کم درامد و مادر مجبور شه همه حقوقش رو بیاره تو زندگی و برای خودش بخواد چیزی بخره پول نداشته باشه 

هرچی دخترای این جور خونواده ها دیدم میگن نه درس میخوایم نه شغل چون میخوایم مثل مادرمون نشیم مردی که دنبال پول ماست دنبالمون نیاد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تا حدودی تاثیر داره

وقتی فضای خونه ، فضای درس و ادامه تحصیل و شغل و کتاب باشه

بچه آینده رو تو درس و کار  میبینه نه تو ازدواج 

به همین دلیل هم به موقع درس میخونن و شاغل میشن ، هم به موقع ازدواج میکنن

کلا به طرز فکر خونواده مخصوصا پدر بستگی داره.اینکه چقدر حامی بچه هاش باشه خیلی مهمه.

من یادمه برا دبیرستان شهرمون رشته تجربی نداشت و باید میرفتم یه شهر دیگه،داییم به مامانم گفت نمیخواد بره،همینجا انسانی بخونه. با این که ایشونم تحصیل کرده هست.

یا بچه خالم خیلیم درسش خوب بود ولی باباش قبول نکرد که این بره یه شهر دیگه درس بخونه و الانم نشسته تو خونه.این در حالیه که خالم تحصیل کرده و شاغله.

من شانس آوردم که بابام پشتمه و مصممه که حتما دخترش موفق بشه.