2777
2789

کنکور هنر یکی اردیبهشت که تستیه ۱۰۰ تا سواله و یه دوساعتی وقت داری و بکی تیر که عملی هست

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مرسیی از راهنمایی تون

قربونت ان شاءالله که موفق باشی

راستم اینم بگم که من باخیلیا مشورت کردم همگی گفتن برای طراحی لباس کلاس های بیرون رو شرکت کنی بهتره

هم بهتر اموزش میدن و هم زودتر یاد میگیری نسبت به دانشگاه.

چون تو دانشگاه اونجور که باید اموزش بدن نمیدن.

و خیلی از دانشجوها علاوه بر دانشگاه کلاس های بیرون رو هم شرکت‌میکنن

برای همین اگه مدرک برات مهم نیست که کلاس های ازاد رو بگذرون اما اگه میخوای حتما مدرک داشته باشی سعی کن در کنارش کلاس های ازاد رو هم شرکت کنی.

و حتما هم‌یه دوره خیاطی برو بخصوص دوره نازکدوزی رو

چون وقتی طراحی میکنی باید بفهمی اون طرحی که میکشی قابلیت دوخته شدن رو داره یا نه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر ریاضی و فیزیکش میگید؟چون فعلا اون ۳۵ تا کتاب دیگه برام جدیدن و خیلیی تا کنکور نمونده باید تا ...

ببین چیز زیادی از درساش نمیدونم

من خودم ریاضی خوندم تو دبیرستان

اون زمان یه نفر از دبیرستان ما که رشتش ریاضی بود رتبه ۵ کنکور هنر شده بود.. چندتا دیگه هم مشابه دیده بودم که خیلی موفق شده بودن

واسه همین میگم بچه های ریاضی تو کنکور هنر موفق ترن اینطور که دیدم

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️