2777
2789
عنوان

شما سالی چقد برا خودتون هزینه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 53 پست
میشه نی نی یارو تگ کنین تاپیکهای منو حذف کنه

گزارش میزنم

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

شما حتما صرفه جویی میکنی

من ک درامد ندارم کنکوریم بابامه و کلی خرج زیاد ب من نمیرسه برای لباس بیشتر میره برا کتاب و خوراکم 

شغلت چیه ک سالی 72 فقط لباس میخری حالا خوراک و وسیله اینام میخری دیگه درامدت چنده سالیانه؟

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزموالا بیشترشو خرج جهیزیه می‌کنم فعلا😂البته این ماه ۳ و خورده ای دادم واسه شیدینگ لبم۲ تومن ...

شیدینگت خوب شد  ؟ چ رنگی زدی؟

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

من ک درامد ندارم کنکوریم بابامه و کلی خرج زیاد ب من نمیرسه برای لباس بیشتر میره برا کتاب و خوراکم شغ ...

اگه کنکوری هستی عادیه من سال کنکور پول نت فقط می‌گرفتم البته بقیه چیزا خودشون می‌خریدن ولی خیلی دیر به دیر

نه من دانشجو هستم خونه پدر و مادر هستم برای همین خرج خیلی چیزا هنوز با من نیست مثل غذا که یا تو خوابگاه میخورم یا خونمون این هفتاد و دو تومن رو خرج هر چی دوست دارم و لازم دارم میکنم مثل تنقلات لباس وسایل آرایشی و .. دانشجو فرهنگیانم

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

شیدینگت خوب شد ؟ چ رنگی زدی؟

من قرمز زدم فعلا فقط چن روز ازش میگذره ی صورتي ملایمه اومده رو لبم ولی روز به روز پر رنگ تر میشه انگار 

میگفت باید یکماه حداقل بهش زمان بدی

بعد یکماه ترمیمم داره

🤎🧸

اگه کنکوری هستی عادیه من سال کنکور پول نت فقط می‌گرفتم البته بقیه چیزا خودشون می‌خریدن ولی خیلی دیر ...

عااالیه 

فرهنگیان ماهی چقد میدن؟

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

عااالیه فرهنگیان ماهی چقد میدن؟

حدود شیش تومن