2777
2789
الانم میبینه شیر نمیاد گریه میکنه سینمو پس میزنه چیکارکنمدارویی چیزی نیس شیروزیادکنه؟

عزیزم من شیرافزا از اون پودریا می‌خوردم هم طعمش رو دوست داشتم هم واقعا شیرمو زیاد میکرد . زیر دوش حمام سینتو ماساژ بده .عطاری های قدیمی دارو احتمالا داشته باشند برای این مشکلات .اگه تهران هستی یک طبیب طب اسلامی میشناسم کارش خیلی خوبه کارشناس ارشد مامایی هم هست خواهر ایت الله تبریزیان .لیلی تبریزیان تهران پارسه مطبش .خیلی مسلطه ب مسایل 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
ممنون عزیزم امتحان میکنمواینکه میگی بادست سینمو ماساژ بدم همونجا همزمان باشیرخوردنش؟

هر چه بیشتر بهتر فرقی نداره چه وقت ماساژ بدی و اشکالی نداره نی نی زیره سینه‌ات هست ماساژ بدی حواست به نی نی باشه خودت نگهش دار همسرت ماساژ بده دستش سنگین و بزرگه و حتماااا مدل دوشیدن و ماساژ رو از نت سرچ کن ببین همونطور بدوش من خودم میدوشیدم هیچی نمیومد بعداز فیلم متوجه شدم بدتر رگ‌های شیری رو میبستم لحظه‌ی‌ دوشیدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یادمه اولین بار که بعد از زایمان پریود شدم یهو شیرم آنقدر کم شد که سینم عین پلاستیک تو دهن بچم بو ...

بنظرت بخاطر ناراحتی ک پیش اومد بود یابخاطر پریودشدنت؟🥲

اخی عزیزم..

من نمیدونم چیکارکنم سینم چون شیرش کمه نمیخوره گریه میکنه اولش سینمو میگیره چن قطره میاد ازسینم دیگه بعدش نمیادنمیدونم چرا ازچیه اخه دیگ بعدش نمیاد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم من شیرافزا از اون پودریا می‌خوردم هم طعمش رو دوست داشتم هم واقعا شیرمو زیاد میکرد . زیر دوش حم ...

شیرافزا چ مارکی 

من الان بعد یماه  که ندادم سینمو ممکنه برگرده؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شیرافزا چ مارکی من الان بعد یماه که ندادم سینمو ممکنه برگرده؟

والا مارکش یادم نیست فقط شوهرم از داروخونه گرفت قطره شیرافزا خوشم نیومد ولی پودریش خوشمزه بود دوست داشتم . عرق رازیانه هم خیلی خوبه یا خود رازیانه مثلا رازیانه پلو درست کنی یا دمنوش ازش درست کنی .اکه پرولاکتینت بالا نیست هر روز دم کن بخور .کلا ب خودت برس و فکرتو از شیر داشتن یا نداشتن بیار بیرون .فعلا که بچت داره شیرخشک میخوره دیگه بدتر ازین نمیشه که .گاهی تلقین های منفی و درگیری بیش از حد ذهن باعث میشه اون اتفاقی که مناظرشی اصلا نیوفته .مثل پریودی که موقعی که خیلی برات مهمه فلان موقع بشی اتفاقا اصلا نمیشی و دقیقا وقتی که نباید بشی میشی .واقعا دهنتو آزاد کن از فکر کردن ب شیرنداشتن 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
شیرافزا چ مارکی من الان بعد یماه که ندادم سینمو ممکنه برگرده؟

عزیزم این مطلب رو تو گروهی دیدم طبیب طب اسلامی پاسخ داده بود برای افزایش شیر :
سویق شیرافزا.داروی شیرافزا.سویق کامل.حریره باآرد برنج وزیره سبز.شیربادام.حریره بادام.کله پاچه

#افزایش_شیر_مادر :

آرامش روحی (از قدیم معروف بوده که میگفتند حرص نخور شیرت خشک میشه)،

درمان یبوست،

درمان کم خونی و کمبود کلسیم (سویق گندم و سنجد و شیره)،

مکیدن سینه توسط کودک،

خستگی مادر در کاهش شیر مؤثر است،

ماء الشعیر طبی (یک واحد جو با ده واحد آب، نیم ساعت بجوشد)،

نخود آب به همراه زیره سبز،

سیاهدانه عسل،

شربت آبلیمو عسل،

شنبلیله، شوید، رازیانه و زیره سبز شیرافزای جهانی هستند.

عزیزم این مطلب رو تو گروهی دیدم طبیب طب اسلامی پاسخ داده بود برای افزایش شیر :سویق شیرافزا.داروی شیر ...

عزیزم من ی شب حرص خوردم شیرم خشک شد انگار واقعا خشک شده یه ماهه شیر ندادم وسینم اصلا دردنگرفت اصلا رگ‌نکرد...

دیگ راهی نیس خودمو نباید گول بزنم

برو دکتر دارو بده بیشتر میشه

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

برو دکتر دارو بده بیشتر میشه

خداوکیلی راست میگی؟یعنی کسیو دیدی ه شیرش خشک شده باشه عین من ودوباره برگشته بلشه؟

خداوکیلی راست میگی؟یعنی کسیو دیدی ه شیرش خشک شده باشه عین من ودوباره برگشته بلشه؟

کسیو ندیدم ولی رشتم اینه، با یه سری دارو ها میشه اوکیش کرد با دارپهای شیر افزا

، اگه کامل خشک شده باشه با هورمون پرولاکتین

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

کسیو ندیدم ولی رشتم اینه، با یه سری دارو ها میشه اوکیش کرد با دارپهای شیر افزا، اگه کامل خشک شده باش ...

مرسی عزیزم رشتت چیه داروسازی؟

باید چ دکتری برم زنان ؟یااطفال 

بنظرت شیرخشک بدم یا شیرخودمو ؟۳ماه و۶ روزشه تادوماهگی شیرخودمو دادم بهش الان یگماهه شیرخشک میخوره

میشه بگی قرص گلوریا چطوره ترکیباتش چیه وضررش.زیاد نیس؟قرص لاغری معروف رومیگم

لطفا ب همه سوالام ج بده

مرسی عزیزم رشتت چیه داروسازی؟باید چ دکتری برم زنان ؟یااطفال بنظرت شیرخشک بدم یا شیرخودمو ؟۳ماه و۶ رو ...

رشتم پزشکیه

دکتر زنان برو

فرق نداره، ولی شش ماه اول شیر مادر بهتره

این قرصو اطلاعاتی ندارم راجبش

کسیو ندیدم ولی رشتم اینه، با یه سری دارو ها میشه اوکیش کرد با دارپهای شیر افزا، اگه کامل خشک شده باش ...

بنظرت سینمو مک میزنه و از کنار سینم باقطره چکون شیرخشک بدم فقط بامکیدم امکان داره برگرده شیر؟

بنظرت سینمو مک میزنه و از کنار سینم باقطره چکون شیرخشک بدم فقط بامکیدم امکان داره برگرده شیر؟

آره مکیدن خودس باعث تولید شیر میشه

ولی اینکه میک بزنه و از بغل شیر خشک بدی رو با دکتر مشورت کن، من فعلا دانشجو ام و تجربم بالا نیس

رشتم پزشکیهدکتر زنان بروفرق نداره، ولی شش ماه اول شیر مادر بهترهاین قرصو اطلاعاتی ندارم راجبش

اگ فرق نداره چرا قرص هورمونی بخورم خودت بچه دارشی شیرخشک میدی یا؟

واقعا از ی طرف میگم بعدا پشیمون نشم