2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من بچم ۱۰ ماهشه امروز که لباساشو عوض میکردم دقت کردم چقد بچم لاغر و ضعیف شیر خودمو میدم شیرم کمه باهاش سیر نمیشه غذام واقا هیچی نمیخوره فقط غذای برنجی میخوره بنظرتون چی بدم بهش یکم جون بگیره و باعث یبوستم نشه بچم شکمش خوب کار نمیکنه بیشتر وقتا یبوست راهنماییم کنین تو روخدا دارم از عذاب وجدان دق میکنم چی بپزم بخوره جون بگیره

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیج آی بانو رو بیینسایت هم دارن سرچ کنمشاوره هم دارنکاملا سالم و بر اساس طب سنتی

اینستا ندارم من 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

چیا میپزی منم پسرم اولا بد قلقی میکرد دیگه الان میخوره فقط غذاش باید خیلی خیلی خوشمزه باشع اگه نباشه ...

والا غذای خاصی نمیخوره فقط برنج و سیب زمینی سرخ کرده دیگه وقتی میبینم مجبورم چیزی نمیخوره سیب زمینی سرخ کرده میدم خیلی خوب میخوره 

اینستا ندارم من

سایت دارن سرچ کن خودت بخون. تو ایتا هم کانال دارن که همونجا مبتونی مشاوره بگیری

من‌پسرم دو سال و نیمه اس هم یبوستش درمان شد هم دیگه واسه میان وعده راحتم از ۶ ماهگی از آی بانو براش گرفتم

سایت دارن سرچ کن خودت بخون. تو ایتا هم کانال دارن که همونجا مبتونی مشاوره بگیریمن‌پسرم دو سال و نیمه ...

خیلی ممنون پس حتما از همونجا پیگیر میشم

والا غذای خاصی نمیخوره فقط برنج و سیب زمینی سرخ کرده دیگه وقتی میبینم مجبورم چیزی نمیخوره سیب زمینی ...

باید یه چند وقتی صبور باشی غذاها و طعم های مختلف تست کن 

چیزی که پسر من تو غذاش گوجه و فلفل دلمه و به باشه خیلی دوس داره حالا نمی‌دونم میتونی گوجه بدی یا نه ولی امتحان کن 

باید یه چند وقتی صبور باشی غذاها و طعم های مختلف تست کن چیزی که پسر من تو غذاش گوجه و فلفل دلمه و به ...

گوجه خیلی دوس داره ولی غذا با گوجه جی درست کنم

باید یه چند وقتی صبور باشی غذاها و طعم های مختلف تست کن چیزی که پسر من تو غذاش گوجه و فلفل دلمه و به ...

راستش من زیاد آشپزی خوب نیست برا همینم عذاب وجدان دارم نمیدونم باید چی درست کنم اصلا

گوجه خیلی دوس داره ولی غذا با گوجه جی درست کنم

یه پیاز یکم تفت بده با گوشت چرخ کرده یه گوجه بزرگ و سیب زمینی و نصف یه به با نمک و زردچوبه بزار بپزه یکم آبدار باشه له کن بهش بده خیلی خوشمزه میشه پسر من اکثرا اینو میخوره 

یه پیاز یکم تفت بده با گوشت چرخ کرده یه گوجه بزرگ و سیب زمینی و نصف یه به با نمک و زردچوبه بزار بپزه ...

یعنی سرخ کنم دیگه درسته؟؟

ماهیچه رو بپز بعد با آب ماهیچه برنج رو کته کن ماهیچه رو قاطیش کن یه بخوره خیلی مقویه من بچه هام بزرگ ...

خیلی ممنون ❤️