2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه جوابمو بدی و بگی که این کارو نکردی واقعا انگار دنیا رو بهم دادن...:))

شما میشناسی فاطمه رو؟؟خبری نشد ازش؟

من آیدی شادش رو دارم اونجاهم پیام دادم انلاین نیست جوابمو نداده🥺🥺

می‌فهمم که عمیقا دلسرد شدی، جوری‌که ممکنه همین الان دلت بخواد خودتو نابود کنی. اما با همه ی اینا، امروز اینجایی. بخشی از تو مابقی وجودتو اورده جای من که صحبت کنی. لطفا اجازه بده من با اون بخش صحبت کنم، بخشی از تو که می‌خواد زنده بمونه و ادامه بده.🙂🤝🏻

با خود قدیمیت مهربون باش و سرزنشش نکن، اون چیزایی که الان بلدی رو یاد نداشته.

طبیعیه بعضی روزا خسته و غمگین بشی و نخوای هیچکاری کنی. هیچکس همیشه قوی نبوده و اشکالی نداره چند وقت با تمام وجود احساسی یا ضعیف باشی.🕊️✨

با اون قسمت از خودت که اشتباه می‌کنه مهربون باش. اون در حال یاد گرفتنه. 

- همه ی ما پر از اشتباه و تقصیم و قرار نیست بخاطرش از خودمون و زندگیمون متنفر باشیم. فقط قراره خودمونو همونجوری که هستیم بپذیریم.✅

تو قراره هویت خودتو پیدا کنی قرار نیست توی معیار های تعریف شده خودتو بگونجونی. مردم همیشه یچیزی برای گفتن دارن پس گور باباشون🙂🤝🏻

درد تو حتی وقتی بقیه بدترش رو دارن هم برای من ارزشمنده. من کنارتم، برام اهمیت داری و تا هرموقه بخوای برای حرف زدن باهات تایم دارم❤️‍🩹🫠

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

شما میشناسی فاطمه رو؟؟خبری نشد ازش؟من آیدی شادش رو دارم اونجاهم پیام دادم انلاین نیست جوابمو نداده🥺 ...

نه من با ایشون آشنایی ندارم

ولی دیدم هم اسمیم؛هم سنیم،حتی هم شهری هم میشه گفت هستیم اصالت مادری من به همون جاها برمیگرده

خیلی حس اینو داشتم که...این بچه نباید تو این سن براش این اتفاق بیوفته...

ولی اگه همچین کاری کرده باشه...

شماره ای ازش داری؟؟؟؟؟

وای وای وای نه😭😭😭نه خواهش میکنم که نه😭😭😭چی باعث شد همچین کاری کنه😭😭شماره ای چیزی از خانوادش ...

نه ندارم شماره ازشون😔

ایدی دارم فقط تو شاد بهش پیام دادم از دیروز جواب نداده😔

خداکنه اتفاقی نیوفتاده باشه براش😔