2777
2789
عنوان

خانمای شاغل یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 84 پست

منم عین توام یکسال درس خوندم تا قبول شدم الان هم خوشحالم هم ناراحت اکثرا روزا غمگینم نمیدونم چه دردیه

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم منم مثل شما ۴ روز میرم مدرسه ۳ روز تعطیلم از به طرف می‌دونی دی ماه هم تعطیلی داریم عید نوروز بعدش فروردین اردیبهشت سر هم ۱ ماه میشه.  دوباره شروع امتحانات و دیگ تابستون رو داریم واقعن نسبت به شغل های دیگ خیلی راحت هستیم تنها مشکل همین بچه‌ها یه گستاخ و بی ادب هستن که هر چی میریم جلوتر انکار بچه ها بی ادب تر میشن ، بهترین راه کار دوست شدن باهاشونه و برا کنترلش تهدید به نمره کن بگو اگر شلوغ کاری می‌کنید بهتون نمره منفی میدم یا می‌فرستم دفتر برین 

والا چی بگم من که مدام میخوام دخالت نکنم قضاوت نکنم بهرحال هر شغلی مزایا و معایب خودش داره شما اگر خ ...

نه قضاوت کن  

دارن تعطیلی های داخل تقویم را می شمارند

کلا کاش تمام مشاغل  آزاد بود هر کی انداره ی کارش پول می گرفت نه اینکه کارمندی  تا اینجوری با ذوق و شوق تعطیلی تقویم را بشمارند  همیشه هم شاکی  از همه طلبکارن

نه قضاوت کن دارن تعطیلی های داخل تقویم را می شمارندکلا کاش تمام مشاغل آزاد بود هر کی انداره ی کارش ...

من دانش اموز قدیمم هرگز کادر مدرسه به خاطر توهین ، تحقیر ها و کم کاری هاشون نمیبخشم 

و دقیقا مدرسه داشت همون بلای تکراری سر پسرم میاورد که اجازه ندادم 

برای همین تو تاپیک معلما معمولا چیزی نمیگم بهرحال همه بد نیستن 

ولی اینکه به کار بی علاقه باشی ناخوداگاه کم کاری پیش میاد 

غذایی که با عشق پخته شده با غذایی که از سر اجبار بوده طعمش فرق داره چه برسه به اموزش

من دانش اموز قدیمم هرگز کادر مدرسه به خاطر توهین ، تحقیر ها و کم کاری هاشون نمیبخشم و دقیقا مدرسه دا ...

کاش شغل هایی مثل  رقصندگی و مدلینگ  و خوانندگی و .. مجاز بود کاش بیشتر کارخونه داشتیم  تا بیشتر نیرو بگیرن تا هر کسی که فقط دنبال حقوق است از سر اجبار معلم نشه و به روح و روان بچه های مردم ن ر ی  ن  ه    کاش گزینش معلمی را سخت تر می گرفتن کاش